Samfunnsansvar: Barnekunstmuseet stiller ut i Kunstpassasjen på Jernbanetorget i samarbeid med Sporveien Oslo AS

Kunst på T-banen

Opplev barnekunst i Kunstpassasjen på Jernbanetorget i Oslo.
I anledning Barnekunstmuseet 30 års jubileum (1986-2016) samarbeider museet med Sporveien Oslo AS. Museet viser for 1.ste  gang barnekunst i Kunstpassasjen ved Jernbanetorget som ligger i gangveien mellom øst- og vestgående plattform ved Oslo S.
Kunstpassasjen er sentralt et sted der byens ukjente kunstnere får vise sine arbeider, på en av Sporveiens største kunstarena, som daglig passeres av ca. 40 000 reisende. Gjennom året har det vært utstillinger i kunstpassasjen av både fotokunstnere og malere.
Kunstpassasjen er en populær arena der Barnekunstmuseet presenterer en serie 36 verk i storformat fra museets permanente samling.

Sporveien Oslo AS; – Vi ser det som en del av vårt samfunnsanasvar å ivareta trivselselementer som som løfter den totale reiseopplevelsen. Sporveiens t-banestasjoner har mange kunstskatter og vi gjør trikken til en mobil kunstformidler. Gjennom vår kunstsatsning ønsker vi å skape et hyggelig miljø for de reisende, og å gi en arena for lokale, mindre kjente kunstnere.

 

 

Utstillingen kan sees i 4 uker frem til 21. oktober 2016.

  • Hovedbilde/Top image; Et tog / A train (8) Bosnia Herzegovina

 

kunstpassasjoen

  • English
  • Norsk bokmål