Presse og omtale

whatson2016

Gjester og presse fra alle verdens deler uttrykker sin begeistring og glede over kunsten de ser og opplever. Det kommer tydelig fram gjennom overraskede reaksjoner når de besøker museet.

 

UTDRAG FRA ARTIKLER OM MUSEET

NY Times
Det er mange museer for barn, men Oslo har et museum av barn. Et spesielt museum for denne befolkningsgruppen (2-18 år) er nødvendig fordi samtlige kunstinstitusjoner og samlinger med materialer fra fortid og nåtid inneholder ting utelukkende skapt av voksne.”

Smithsonian
Barnas Louvre. I museet er ingenting skjermet av berøring. Hos Det internasjonale Barnekunstmuseet finnes en fest av fantasi, følelser og farger.”

Arts
Grunnlegger Rafael Goldin, en russisk innvandrer i Norge utforsket sin personlige smerte gjennom kunst – og la ut på et oppdrag som til slutt førte til opprettelsen av et internasjonalt museum dedikert til barns kunst”

Svensk magasin
At barn lager fine tegninger vet jo alle. Men hvor mange er forberedt på å kalle det kunst? Hos Det internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo kan du se bilder fra mer enn 180 land og kunstopplevelsen er minst like sterk som i en “voksen” kunstutstilling”

Oslo life – A different Oslo Guide
Det er muligens det viktigste museet å besøke når man er i Oslo.”

Scanorama
Visjoner av unge mestere! Kraften, mangfoldet og kvaliteten på arbeidene er tankevekkende for dem som ser.”

 

LES / LAST NED

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål