Barnekunst på Frøen T-banestasjon i Oslo

Fra og med 27. september kl. 12.00 kan alle reisende på T-banen glede seg over det nye barnekunstverket på Frøen T-banestasjon, ett stopp fra Majorstuen med bane 1. 

Kunstprosjektet er et resultat av et samarbeid mellom Sporveien, Oslo Kommune Kulturetaten, Det Internasjonale Barnekunstmuseet og gatekunstner Eric Ness Christiansen.

Undervannsbyen heter det originale kunstverket utført av 13 år gamle Kamonchai Saetang fra THAILAND

 

Sporveien vil være en god nabo

Det temporære kunstprosjektet på Frøen T-banestasjon er et resultat av et samarbeid mellom Sporveien, Kulturetaten i Oslo kommune og Det internasjonale barnekunstmuseet. Prosjektet viderefører en lang tradisjon Sporveien og Kulturetaten har for å skape store kunstopplevelser over hele byen.

– Sporveien er opptatt av å være en god nabo, og å gi innbyggerne i Oslo en god tur. Gjennom Sporveiskunst og kultur ønsker vi å løfte den totale reiseopplevelsen ved å legge til rette for at stasjonene blir viktige og gode byrom for formidling av kunst og kulturopplevelser. Nå håper vi flest mulig tar turen innom Frøen stasjon for å se et inspirerende barnekunstverk med et tankevekkende miljøbudskap, sier Torgeir Kristiansen, konserndirektør kommunikasjon og samfunn.

 

 

*Offisiell åpning og markering Torsdag 27. september kl. 12.00

  • English
  • Norsk bokmål