Kurs Søn 05.02.23 «Grafikk-verksted» med kunstner Lucia Aragón

Kurs SØNDAG 05.02.23 «Grafikk-verksted» for barn med kunstner Lucia Aragón

Barna lærer om grafikk-prosessen og lager portrett basert på teksturer med collage trykk teknikk. Med gjenbruk av materialer fra hverdagen gjenskapes ansikter som portretter og andre motiv.

Praktisk informasjon
Dato: Søndag 5. februar 2023
Tid: 12-14 (*2 timer)
***Ta på klær som tåler flekker.
Pris kr 200 per person
Alder: 8-14 år.

Påmelding:
via; DELTAGER.NO

Sted: Barnekunstmuseet, Lille Frøens vei 4, 0371 Oslo

 

Om Kursleder:

Lucía Aragón (Culiacán, 1988) er en kunstner som bor i Oslo og arbeider mellom mediene stedsspesifikke malerier, grafikk, tegning, lys og funne objekter. Hun er påvirket av sin meksikanske arv og sin kontekst i Norge. Hun tok sin MFA fra Kunsthøgskolen i Oslo og sin BA fra Universidad Iberoamericana. Gjennom å analysere myter, ritualer og den immaterial troen i kulturer, observer hennes kunst. forholdet mellom kontrasterende naturer som mørke og lysets overgang.

Info:
Hva er en grafikk? Grafikk er bestemte former for billedtrykk som det kan lages flere eksemplarer av. Hvert enkelt avtrykk regnes som et originalt kunstverk selv om det kan finnes mange like eksemplarer av samme motiv. Et grafisk blad er et avtrykk på papir fra en stein, en treplate, en metallplate eller annet materiale hvor kunstneren selv har skapt sitt kunstverk.  Hva betyr ordet grafikk? Grafikk, en fellesbetegnelse for alle reproduksjonsmåter av skrift og tegning, også de fotomekaniske. I snevrere betydning menes kunstneriske billedtrykk på papir, laget ved hjelp av en trykkplate, der bildet er utarbeidet for hånd med forskjellige hjelpemidler.
 
 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål