Kurs Lør 28.1.23., Kult med kull- Tegneverksted m/Sara Tanderø

KURS: “KULT MED KULL” Tegneverksted med kunstner Sara Tanderø

Lørdag 28.januar 2023

Alder: *****8-14 år*****

Påmelding: bindende

Praktisk informasjon:

Tidspunkt: 12-00-15.00 (3 timer)

**Ta med: Portrettbilde og matpakke/drikkeflaske.

**Ta på klær som tåler flekker. 

Pris kr 250 per person

PÅMELDING via; DELTAGER.NO

 

Lørdag 28.1. er barn mellom 8-14 år velkommen til tegneverksted med kull som hovedmateriale.

Vi skal ha fokus på klassiske  tegneteknikker som studie av form, stilleben,skyggelegging og selvportrett. Kurset passer for deg som er glad i å tegne, eller har lyst til  å utforske kull. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Verkstedet ledes av kunstner Sara Tanderø. 

Bio: Om billedkunstner Sara Tanderø

Billedkunstner Sara Tanderø jobber med kamerabasert kunst, illustrasjon og video og er utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Hun har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Hennes Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art. Mer om Sara Tanderø www.saratandero.com/  @saratandero / @kunstspirene

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål