Søndag 7.august 22; Grafikkverksted m/ kunstner Lucía Aragón

Søndag 7.august 2022

Grafikk verksted med kunstner Lucía Aragón.

Barna lærer om grafikk-prosessen og lager portrett basert på teksturer med kalligrafi-trykkteknikk. Med gjenbruk av materialer fra hverdagen gjenskapes ansikter som portretter.

Tid: kl. 12.00-14.00
 
Varighet: 2 timer

Språk: Norsk/engelsk

*Alder: 8-15 år

Pris: kr. 200,- per deltager

*NB! Ta på klær som tåler å få flekker. (stor t-skjorte, eller forkle) Museet tar ikke ansvar for flekker som ikke går bort. 

 

PÅMELDING via Deltager.no 

 
 
OmKursleder:
Lucía Aragón (Culiacán, 1988) er en kunstner som bor i Oslo og arbeider mellom mediene stedsspesifikke malerier, grafikk, tegning, lys og funne objekter. Hun er påvirket av sin meksikanske arv og sin kontekst i Norge. Hun tok sin MFA fra Kunsthøgskolen i Oslo og sin BA fra Universidad Iberoamericana. Gjennom å analysere myter, ritualer og den immaterial troen i kulturer, observer hennes kunst. forholdet mellom kontrasterende naturer som mørke og lysets overgang.
 
 
Info:
Hva er en grafikk? Grafikk er bestemte former for billedtrykk som det kan lages flere eksemplarer av. Hvert enkelt avtrykk regnes som et originalt kunstverk selv om det kan finnes mange like eksemplarer av samme motiv. Et grafisk blad er et avtrykk på papir fra en stein, en treplate, en metallplate eller annet materiale hvor kunstneren selv har skapt sitt kunstverk. 

 

 

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål