Søndag 22.5.22; PAPPDILLA kunstverksted m/ kunster Sara Tanderø

Søndag 22.5 inviterer vi til PAPPDILLA verksted på Barnekunstmuseet.

Små og store skal få lage kule fantasifigurer av resirkulert papp. Bli med på denne inspirerende dagen og lag kunst av pappmateriale man ofte kaster. Vi skal leke oss med pappbiter, silkepapir, fargerike ark, glitterark, klistremerker, fjær og lage morsomme fantasifigurer. Verkstedet ledes av kunstner Sara Tanderø som gir barna hjelp og veiledning underveis. Verkstedet passer best for barn fra 4-12 år, men alle er selvfølgelig velkommen. Voksne kan også være med.

WORKSHOP 1 Tid kl. 12.30-13.45

WORKSHOP 2 Tid kl. 14.00-15.15

 

*PÅMELDING: INFO@BARNEKUNST.NO

*MERK WORKSHOP 1. ELLER WORKSHOP 2.

(***faste sitteplasser)

PRIS/*workshop: 45 KR PER DELTAGER 

 

OM SARA TANDERØ.

Sara Tanderø er billedkunstner som jobber med kamerabasert kunst. Utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Hun har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Kåret til Månedens fotograf på Galleri Qvale i desember 2015. Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art. MER OM SARA www.saratandero.com

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål