Sommerskole uke 25 & uke 32 (2022)

2022 Sommerskoleuke på Barnekunstmuseet uke 25 & uke 32

Barnekunstmuseet arrangerer Sommerskole i uke 25 og uke 32 for gutter og jenter i alderen 8-12 år. Tid: all aktivitet og undervisning vil foregå mellom kl. 09.00 -15.00. 

Alder: 8-12 år (*fylt 8 år) Sommerskolen passer for både for jenter og gutter. 

STED: Barnekunstmuseet

Adresse: Lille Frøens vei 4, 0371 Oslo

ADKOMST: T-bane nr 1, linje Frognerseteren til Frøen stasjon.

ca. 10 min. gange fra Majorstuen.

Kursavgift pr deltager: kr. 2500  (*bindende påmelding) 

Museet er opptatt av godt kunstnermateriell og at barna får jobbe med produkter av høy kvalitet. Barna får utdelt Barnekunstmuseets bærenett første dag med lerret, skissebok og en god kunstblyant. Kursavgift inkluderer all undervisning, aktiviteter, kunstmateriell og frukt og drikke alle 5 dagene. 

 

PÅMELDING: UKE 25

DATO: mandag 20. juni til og med fredag 24. juni 2022

LINK: DELTAGER.NO

 

PÅMELDING UKE 32

DATO: mandag 8.august til og med fredag 12. august 2022

LINK: DELTAGER.NO

 

Praktisk info. Tidspunkt levering/henting: mellom kl. 08.30-09.00 og mellom kl. 15.00-15.30. Foreldrene har ansvar for at barnet blir hentet mellom kl 15:00-15.30 Barna skal daglig få faglig kunst-undervisning ledet av billedkunstner Sara Tanderø, kombinert med tegneseriekurs ledet av illustratør Kjersti Synneva Moen, Yoga ledet av yogalærer Rebekka Elise Kvelland og fortellerstund, tegnekurs med illustratør Caroline Ulseth Karlsen og musikk-kurs med musikkpedagog Juni Teie. Alle kunstneriske aktiviteter og undervisning skjer både ute og inne og egner seg like mye for gutter som for jenter. Vi avslutter begge ukene med en vernissage med foreldre, søsken, besteforeldre og venner fredagen kl. 15-16.

 

 

Sara Tanderø

Om Billedkunster Sara Tanderø

Billedkunstner Sara Tanderø jobber med kamerabasert kunst, illustrasjon og video og er utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Hun har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Kåret til Månedens fotograf på Galleri Qvale i desember 2015. Hennes Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art. Sara Tanderø er en god formidler og har blant annet holdt foredrag på Symposiet om Norsk portretthistorie i forbindelse med utstillingen Portrait Now på Naturhistorisk Museum i Danmark i 2015.  www.saratandero.com

 

 

Rebekka Eline Kvelland

Om Rebekka Eline Kvelland – Yogaløvene

Rebekka er yogalærer for barn og unge. Hun er utdannet ved Oslo yoga, og har studert ulike yogaformer i California og India. Hun holder også sangsirkler for voksne ved Northern light yoga.Rebekka bruker yogaen til å komme i kontakt med den kreative natur, og styrke den enkeltes selvfølelse.

Yogaløvene: Yogaløven er sterk og kan brøle høyt, men er først og fremst en mester i å slappe av og nyte livet. Vi lærer å bruke stemmen og lytte til vår indre klokke. Vi bruker yoga- og pusteøvelser når vi trenger mer energi, når vi har vondt i hodet eller trenger å roe ned kroppen slik at det er lettere å sove om kvelden. Gjennom rolige strekk og visuell, veiledet meditasjon kommer vi inn i en avslappet og kreativ tilstand. Vi gir form til noe vi har drømt eller lært underveis, vi fargelegger, tegner og skriver fritt. Fredag avslutter vi uka med å lage en sirkel med blomster og steiner vi har funnet i naturen, og feirer med rytme og sang.

 

 

Ilustratør Kjersti Synneva Moen.

Om Kjersti Synneva Moen

Kjersti S Moen er illustratør, tegneserieskaper og kunstformidler. Hun er utdannet tegner og musiker og har flere års erfaring med å arbeide med barn. Hennes engasjement og formidlingsglede lar seg enkelt smitte over, og hun er mer enn klar for å ta barna med inn i tegneserienes verden.

 

 

 

 

 

 

Illustratør Caroline Ulseth Karlsen

Om Caroline Ulseth Karlsen

Illustratør Caroline Ulseth Karlsen har bakgrunn fra kreativ steds- og byutvikling og har i mange år holdt workshops med og for barn og unge. Caroline motiveres av å skape morsomt innhold i kursene og forsterke den magien det er i å ha en rik fantasi!

 

 

 

 

 

 

Musikkpedagog Juni Teie

Om Juni Teie

Juni Teie er en klassisk sanger og musikkpedagog utdannet fra Norges Musikkhøgskole. Der ble hun ferdig med sin bachelorgrad i klassisk sang i musikkpedagogikk i 2014, og hun blir til sommeren ferdig med sin mastergrad i utøvende klassisk sang.  Juni har lang erfaring både som utøvende sanger og som pedagog. Hun har vært solist med flere kor, nå sist i Oslo Domkirke med Oslo Domkirkes Ungdomskor. Som pedagog har hun erfaring fra grunnskole, kor og som sanglærer i kulturskole og videregående skole.
 
Musikkworkshop: Et kurs hvor vi fokuserer på stemmen. Vi starter med å varme opp stemmen, hvor vi også kan leke oss med klanger og lyder, og hvor vi fokuserer på en god sangteknikk. Vi skal lære en sang hvor vi kan jobbe med rytme i kroppen samtidig som vi synger. Til slutt skal vi jobbe med å komponere med grafisk partitur, med utgangspunkt i hvilke lyder vi kan lage med stemmen og kroppen.
 

 

 

Det Internasjonale Barnekunstmuseet

Om Barnekunstmuseet: Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo ble grunnlagt i 1986 og er en arena hvor barn og unges stemme er helt grunnleggende. Museets samling fra mer enn 180 består nettopp av kunstneriske ytringer utført av barn og unge opptil 18 år. Barnekunstmuseet samler, bevarer, formidler og forsker på kulturelle ytringer av barn og unge. Det langsiktige mål er å spre respekt og forståelse for verdien av barn og unges egen historie, kunst og kultur og at den bevares for ettertiden og samtidig å rette fokus på barn og unges rettigheter iht til FNs barnekonvensjon. www.barnekunst.no

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål