Lørdag 23. april 2022: Hånddukkeverksted m/ kunstner Sara Tanderø

Hånddukkeverksted

Lørdag 23.4 er alle barn velkommen til kreativt Hånddukkeverksted.

Vi skal lage fjonge fugler, kule katter, supre sauer, rare rotter, tøffe typer og andre rare dyr og skapninger. Vi lager hånddukkene av papirposer, farget papir, klistremerker og glitterpapp. Verkstedet er en fin mulighet til å bli inspirert til å lage kunst av papirposer som man ofte kaster.

Lørdag 23. april 2022:

WORKSHOP 1. Tid kl. 11.30-12.45 ✨

WORKSHOP 2. Tid kl. 13.00-14.15 ✨

*PÅMELDING: INFO@BARNEKUNST.NO

*MERK WORKSHOP 1. ELLER WORKSHOP 2.

(***begrenset antall sitteplasser til deltagere/barn.)

PRIS/*workshop: 45 KR PER DELTAGER 

 

OM SARA TANDERØ.

Sara Tanderø er billedkunstner som jobber med kamerabasert kunst. Utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Hun har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Kåret til Månedens fotograf på Galleri Qvale i desember 2015. Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art. MER OM SARA www.saratandero.com Instagram @kunstspirene @saratandero

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål