Lør 19.03,:Familie-yoga på museet med Rebekka E. Kvelland

 
Familie-yoga på museet med Rebekka E. Kvelland
 
Lørdag 22.01.22
Lørdag 19.02.22
Lørdag 19.03.22
 
Yoga-verksted på museet. Bli med på yogaverksted hvor barna sammen med ledsager utforsker sin egen kraft med pust, bevegelse, lek og avspenning ledet av barneyogalærer Rebekka Eline Kvelland. Mottoet hennes er gjøre mindre, være mer! Verkstedet har en tredelt oppbygning – en yogaoppvarming, en hvilestund med veiledet avspenning og lett massasje, og en kreativ aktivitet. Yogaøvelsene oppmuntrer barna til å uttrykke seg selv med kroppen, pusten ohttps://barnekunst.no/lor-22-1-familie-yoga-pa-museet-med-rebekka-e-kvelland/?preview=trueg stemmen sin. Vi bruker gjerne lek og yogakort til å sette sammen vår egen yogasekvens. Avspenning er en øvelse i å bli oppmerksom på den følte sans. Vi tar utgangspunkt i barns interesser og nysgjerrighet, og avrunder med naturforming inspirert av årstidene og høytidene.
 
** Passer best for barn fra 5-10 år, sammen med 1 voksen ledsager. **Ta gjerne med egen Yogamatte. (museet har få matter til utlån) *Tid: kl. 14.00 😊 PÅMELDING; via info@barnekunst.no el pr telefon: 22691777

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål