Søndag 23.januar 2022; SUPER-COLLAGE verksted m/billedkunster Sara Tanderø

Søndag 23.januar 2022; SUPER-COLLAGE verksted m/billedkunster Sara Tanderø

LAG papirskaller og andre morsomme skapninger. 

Et kreativt kunstverksted med fargerike papirrester.

Velkommen til en morsom og kreativ dag hvor vi lager portretter av restepapir. Barna lærer å se muligheter og å trene fantasien med papirrester i ulike former og fasonger. Med saks, papir og limstifter skal vi trylle frem morsomme figurer av papirrester som kanskje vanligvis ville blitt kastet. Verkstedet passer for barn fra 4 år og oppover. Man kan lage mange ulike portretter. Slipp kreativiteten løs.

WORKSHOP 1. Tid kl. 11.30-12.45 

WORKSHOP 2. Tid kl. 13.00-14.15

*PÅMELDING: INFO@BARNEKUNST.NO

*MERK WORKSHOP 1. ELLER WORKSHOP 2.

(***begrenset antall sitteplasser til deltagere/barn.)

PRIS/*workshop: 45 KR PER DELTAGER 

 

OM SARA TANDERØ.

Sara Tanderø er billedkunstner som jobber med kamerabasert kunst. Utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Hun har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Kåret til Månedens fotograf på Galleri Qvale i desember 2015. Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art. MER OM SARA www.saratandero.com

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål