Nov 2021; Oslo/Shanghai “Fremtidens byer” – “Imagining the future”

Nov 2021; “Fremtidens byer” – “Imagining the future”

OSLO-SHANGHAI – 20 år med samarbeid.

I 2001 signerte Oslo kommune og Shanghai by en samarbeidsavtale mellom de to byene. Avtalen legger til rette for samarbeid på en rekke områder, som for eksempel miljø og klima, handel og næringslivssamarbeid, forskning og teknologi, utdanning, sport, helse og kultur. I år markeres 20 års jubileum for avtalen. Oslo kommune er stolt av at samarbeidet med Shanghai by markeres med en felles utstilling av barnekunst i Oslo og Shanghai med temaet «Tanker om Fremtiden».

Barnekunst-utstillingen er realisert i samarbeid mellom Oslo Kommune/Office of the Governing Mayor, The Chinese Welfare Association Children’s Palace in Shanghai, Norges Generalkonsulat i Shanghai og Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo.

Utstillingen retter fokus på barnas oppfatning av fremtidens byer. Når vi spør barn, morgendagens voksne tenker de også fremtidsrettet på en positiv og kreativ måte. Barn og unge ønsker seg grønne soner, trygghet, en ivaretatt natur i harmoni og reiser til spennende destinasjoner i takt med teknologien og utviklingen av et bærekraftig samfunn.

 

 

 Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål