27.11. og 4.12. Jule-yoga på museet med Rebekka E. Kvelland

Nov-des 2021:

Juleyoga på museet med Rebekka E. Kvelland.

Bli med på yogaverksted hvor barna sammen med ledsager utforsker sin egen kraft med pust, bevegelse, lek og avspenning ledet av barneyogalærer Rebekka Eline Kvelland. Mottoet hennes er gjøre mindre, være mer!

Verkstedet har en tredelt oppbygning – en yogaoppvarming, en hvilestund med veiledet avspenning og lett massasje, og en kreativ aktivitet. Yogaøvelsene oppmuntrer barna til å uttrykke seg selv med kroppen, pusten og stemmen sin. Vi bruker gjerne lek og yogakort til å sette sammen vår egen yogasekvens. Avspenning er en øvelse i å bli oppmerksom på den følte sans. Vi tar utgangspunkt i barns interesser og nysgjerrighet, og avrunder med naturforming inspirert av årstidene og høytidene.

** Passer best for barn fra 5-10 år, sammen med 1 voksen ledsager.

**Ta med egen Yogamatte

Tid: kl. 13.00-13.45

Dato og tema: 

Lørdag 27. november: Juleyoga

Lørdag 4. desember: Juleyoga

 

PÅMELDING via info@barnekunst.no  el pr telefon: 22691777

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål