Lør 7. & søn 15. august 2021: Konsert med Sonoro Strykekvartett !

2021:

Velkommen til konsert med Sonoro Strykekvartett !

Lørdag 7. august

Søndag 15. august 

kl. 13.00 & kl. 14.00

*Påmelding via e-post: info@barnekunst.no

Sonoro strykekvartett ble opprettet i 2019 og består av fiolinistene Daniel Goldin og Martha-Pil Neumer, Tuva Odland på bratsj og Hedda Aadland på cello. Kvartettens medlemmer har vokst opp sammen med musikk og moro på Barratt Due Musikkinstitutt, og slikt blir det vennskap av! Kanskje er det derfor ¬– til tross for kvartettens relativt korte levetid – at de føler at de har spilt sammen hele livet? Musikalsk drives kvartetten av å oppdage nye komponister og verk, og ofte kommer én av kvartettens medlemmer med et nytt stykke som resten av medlemmene lærer seg å bli glad i gjennom arbeidet frem mot en konsert. De har en trygghet på hverandre som påvirker samspillet og gir rom for å prøve ut nye ideer, som både kan ende med nye tolkninger eller en god latter. Kvartettens utforskende tilnærming til komponister og verk har bragt med seg en stor bredde i repertoaret fra Mozart til Piazolla og til Shaw.

Som del av Oslo Quartet Series’ talentprogram Ung Kvartettserie får Sonoro konserterfaring og deltar på mesterklasser med internasjonale kvartetter som Vision String Quartet og Juilliard String Quartet, og norske Vertavo, Engegårdkvartetten og Oslo Strykekvartett. Sonoro har gjort konsertopptak i Harald Sæveruds hjem, Siljustøl, i Bergen, og i oktober 2020 gikk kvartetten til topps i Midgardkonkurransen og vant den gjeve Midgardprisen. Sommeren 2021 står Sonoro for avslutningskonserten under Grieg In Bergen, holder egne konserter på Ramme, Roseslottet og bidrar med innslag under Oslo kammermusikkfestival.

 

Sonoro Strykekvartett, foto; Team BKM

 

Inngang/Billett; voksen 75/barn fra 2 år, student, honnør 40/Familie250/OsloPass gratis

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål