Sommeryoga; *lør 17 juli + lør 31.juli: Bli med Yogaløven på safari !!!

Sommeryoga; *lør 17 juli + lør 31.juli: Bli med Yogaløven på safari !!!

Bli med Yogaløven på safari.

Yogaløven er sterk og kan brøle høyt, men er først og fremst en mester i å slappe av. Vi hilser på dyrene i jungelen, vi reiser gjennom kroppen og får en god avspenning. Yogaløven vil at både store og små skal sove godt i sommernatta, og har behov for å stresse ned på sommerferie. Det beste han vet er massasje!

I hagen til barnekunstmuseet vil Yogaløven gi deg et pusterom. Vi kryper inn og inn i museet ved lavere temperaturer. Vi har yogamatte og teppe til utlån, men ta gjerne med ditt eget! Også kosedyr er velkomne!

Forhåndspåmelding til info@barnekunst.no

Lørdag 17.juli kl. 13-14
Lørdag 31.juli kl. 13-14

Hele familien kan bli med og barn i alle aldre er velkomne !
«Passer for store og små! Ved påmelding, vennligst oppgi antall barn, barnets alder og om voksne ønsker å delta slik at vi kan planlegge undervisningen. Anbefalt minstealder er 3 år med ledsager. Barn uten ledsager må være fylt 7 år.  Vi tilpasser undervisningen. Forhåndspåmelding til info@barnekunst.no

Sommeryoga på Barnekunstmuseet

 

 

Om vertinnen Rebekka Eline Kvelland og Yogaløvene
Rebekka er yogalærer for barn, ungdom og barn med spesielle behov. Hun er sertifisert ved Oslo yoga. Hun holder også workshops for voksne ved Northern light yoga. Rebekka bruker yoga til å komme i kontakt med sansene og styrke den enkeltes selvfølelse. Hun krydrer gjerne yogatimen med blomsteressens og elementer fra naturen.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål