Sommerskole 2021 uke 25 (juni)

Sommerskole 2021 – Uke 25 (21.-25.juni)

Barnekunstmuseet arrangerer Sommerskole for gutter og jenter i alderen 8-12 år.

UKE 25 mandag 21. juni – fredag 25. juni 2021

Tid: all aktivitet og undervisning vil foregå mellom kl. 09.00 -15.00. 
Alder: 8-12 år (MERK. Barn som har fylt 8 år kan meldes på)
Sommerskolen passer for både for jenter og gutter. 

STED: Barnekunstmuseet
adresse: Lille Frøens vei 4, 0371 Oslo
ADKOMST: T-bane nr. 1, linje Frognerseteren til Frøen stasjon. 
10 min. gange fra Majorstuen. el Buss nr. 46

Kursavgift pr deltager: kr. 2500 (bindende påmelding)

PÅMELDING-LINK HER:

https://www.deltager.no/event/sommerskole_uke_25_21-25juni_2021_14032021#init

 

Praktisk info timeplan 

Tidspunkt levering/henting: kl. 08.30-09.00 og mellom kl. 15.00-15.30. 

(ingen levering av barn før kl. 08.30)

Museet er opptatt av godt kunstnermateriell og at barna får jobbe med produkter av høy kvalitet. Barna får utdelt Barnekunstmuseets bærenett første dag med lerret, skissebok og en god kunstblyant. Kursavgift inkluderer all undervisning, aktiviteter, kunstmateriell og frukt og drikke alle 5 dagene. Barna skal daglig få faglig kunstundervisning ledet av billedkunstner Sara Tanderø og lære å danse Hip Hop ved instruktør Tonje Svendsen, pedagog fra Subsdans og boltre seg med kreative aktiviteter. I tillegg blir det Yoga hvor barna utforsker ulike yogastillinger, yogaleker, pusteøvelser og avspenninger ledet av barneyogalærer Rebekka Eline Kvelland.  Alle kunstneriske aktiviteter, workshops og undervisning skjer både ute og inne kombinert med danseundervisning der man vektlegger motorikk, rytme og musikalitet på en leken måte. Egner seg for både gutter som for jenter.  Vi avslutter uken med en vernissasje.

 

Sara Tanderø

Billedkunstner Sara Tanderø 

Billedkunstner Sara Tanderø jobber med kamerabasert kunst, illustrasjon og video og er utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Hun har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Kåret til Månedens fotograf på Galleri Qvale i desember 2015. Hennes Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art. Sara Tanderø er en god formidler og har blant annet holdt foredrag på Symposiet om Norsk portretthistorie i forbindelse med utstillingen Portrait Now på Naturhistorisk Museum i Danmark i 2015.  www.saratandero.com

 

 

Rebekka E. Kvelland

Rebekka Eline Kvelland – Yogaløvene

Rebekka er yogalærer for barn og unge. Hun er utdannet ved Oslo yoga, og har studert ulike yogaformer i California og India. Hun holder også sangsirkler for voksne ved Northern light yoga.Rebekka bruker yogaen til å komme i kontakt med den kreative natur, og styrke den enkeltes selvfølelse.

Om Yogaløvene: Yogaløven er sterk og kan brøle høyt, men er først og fremst en mester i å slappe av og nyte livet. Vi lærer å bruke stemmen og lytte til vår indre klokke. Vi bruker yoga- og pusteøvelser når vi trenger mer energi, når vi har vondt i hodet eller trenger å roe ned kroppen slik at det er lettere å sove om kvelden. Gjennom rolige strekk og visuell, veiledet meditasjon kommer vi inn i en avslappet og kreativ tilstand. Vi gir form til noe vi har drømt eller lært underveis, vi fargelegger, tegner og skriver fritt. Fredag avslutter vi uka med å lage en sirkel med blomster og steiner vi har funnet i naturen, og feirer med rytme og sang.

 

Tonje Svendsen

Tonje Svendsen – Subsdans

Tonje underviser i hiphop. Hun er utdannet fra danselinjen Langhaugen i Bergen og Flow Dance

Academy i Oslo og har også trent i bl.a. Paris og Los Angeles og senest Osaka. Tonje er medlem av Subsdans Crew og har som utøvende danser bl.a. vært med på Art Bridge, P3 Gull, Urban Art Attack, Measure Your Crew på Dansens Hus og gjort reklamefilm for Jotunn og Vinmonopolet. Hun var også koreograf for Safarikjeks reklamen. I 2019 var hun også utøvende danser i Monica Johnsen’s forestilling “Essence”. Hun har undervisnings-erfaring fra Bergen Dansesenter, B’hiphop, Rock’n’Rolf, Hildemors, Subsdans, KGB, Follo folkehøyskole og Flow dance Academy. Tonje er også i battle-game’et og har bl.a. deltatt i hiphop på Juste Debout Nordic, Soul sessions, hiphop weekend, Urban moves etc.

 

Om Barnekunstmuseet: 
Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo ble grunnlagt i 1986 og er en arena hvor barn og unges stemme er helt grunnleggende. Museets samling fra mer enn 180 består nettopp av kunstneriske ytringer utført av barn og unge opptil 18 år. Barnekunstmuseet samler, bevarer, formidler og forsker på kulturelle ytringer av barn og unge. Det langsiktige mål er å spre respekt og forståelse for verdien av barn og unges egen historie, kunst og kultur og at den bevares for ettertiden og samtidig å rette fokus på barn og unges rettigheter i henhold til FNs barnekonvensjon. www.barnekunst.no

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål