Smittevern på Barnekunstmuseet

Smittevern på Barnekunstmuseet

Kjære publikum,

Vi er svært takknemlige til alle som viser positiv interesse i Barnekunstmuseets ulike aktiviteter, kurs og events. Museet følger myndighetenes råd og retningslinjer mht Corona-situasjonen og vi gjør vårt ytterste for å sikre en god opplevelse med kontinuerlig fokus på smittevern, sikkerhet og renhold. I den forbindelse har vi også innført tidsintervaller med redusert antall besøkende på samtlige kunstverksted og andre aktiviteter, slik at man til enhver tid sikrer en trygg opplevelse, både for gjester og ansatte. 

Praktisk info:

Registrering på museet
Av smittevernhensyn må museet med dagens situasjon begrense antall personer inne samtidig. Alle besøkende registreres med kontaktinfo i resepsjonen, slik at det kan smittespores i etterkant. Din info lagres i 10 dager. Vi oppfordrer alle til å bruke våre antibac-dispensere fordelt i museets 3 etasjer flittig og holde én meter avstand til andre gjester og ansatte.         

Forhåndspåmelding
Påmeldinger til alle museets kunstverksted og ulike events bidrar til at vi kan tilpasse våre fasiliteter og tilby trygge omgivelser. Send oss gjerne en e-post og oppgi antall barn, antall voksne, inkl. dato og ca. tid. Alle påmeldinger mottar en bekreftelse. info@barnekunst.no

Råd, regler, anbefalinger
Oslo Kommune; Finn informasjon om anbefalinger og påbud som gjelder i Oslo mht Korona HER
Folkehelseinstituttet; Anbefalinger knyttet til munnbind? I enkelte situasjoner der det er umulig å holde 1 meter avstand til andre, anbefales munnbind for å hindre smitte fra personer med covid-19 uten symptomer les mer HER

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål