Familie yoga for barn i alder 3-7 år, 20. sept, 4 okt, 22 nov og 6 des 2020

Familieyoga er hovedsakelig GØY og uten krav til prestasjon og konkurranse. Vi utfordrer kropp, balanse og fokus igjennom forskjellige yogastillinger. Vi reiser på spennende yogaeventyr der vi kan møte en løve, en hund, en frosk og kanskje en krokodille….! I tillegg koser vi oss med massasje og til slutt nyter vi en god avspenning sammen. Denne timen passer deg som forelder eller annen voksen sammen med barn i alderen 3-6 år.
 
Dato søndager høsten 2020:
 
20 September
4 Oktober 
22 November
6 Desember 
 
Tid: kl 11.00 – 11.45
1 voksen m/ 1 barn (3-7 år) pr booking
 
Begrenset antall: grunnet smittevernshensyn.
 
KUN PÅMELDING pr e-post: info@barnekunst.no
(MERK! alle som får plass mottar skriftlig epost bekreftelse!)
 
Billett/inngang til museet inkl. Yoga
Kr. 75 per person (voksen)
Kr. 40 per person (barn 3-7 år)
Betales ifm oppmøte (vipps el bankkort)
 
 
Instruktør:
Elin Ulstad jobber som yogalærer i Oslo med bakgrunn som barn og ungomsarbeider. I 2016 utdannet Elin seg til yogalærer ved å studere «300 T yogalærere utdanning» hos oslo yoga. Deretter sa hun opp jobben i barnehagen for å kunne fokusere heltid på rollen som yogalærer. Interessen og gleden av å jobbe med barn fortsatte å spire, og nå med yoga som base, noe som motiverte henne til å videreutdanne seg. Og innehar nå utdannelsene: «Barselyoga 20H» hos Jannicke Wiel, Barneyoga 3-6 år, 7-9år og ungdomsyoga ved Oslo Yoga. Idag underviser Elin i barselyoga, barneyoga, familieyoga, gravidyoga samt vinyasa yoga. Hennes favorittsitat kommer fra vår kjære venn ole brum, «fast att man är liten är man precis lika viktig som en stor»
 
 

Elin Ulstad

 
 
 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål