Lørdag 4.juli: Konsert med Sonoro Strykekvartett !

Velkommen til sommerkonsert med Sonoro Strykekvartett !!!

Lørdag 4.juli 2020,

kl. 13.00 & kl. 14.00

*Påmelding ønskes i forkant via e-post: info@barnekunst.no
(mht Covid-19 råd og smittevern)

**Foto kred.: Andreas Fadum Haugstad

Om Sonoro Strykekvartett.
Sonoro Strykekvartett består av Daniel Goldin og Martha-Pil Evertsen Neumer (fiolin), Tuva Odland (bratsj) og Hedda Aadland (cello). Alle er elever ved Edvard Munch videregåendeskole, og er med på ‘Unge Talenter’ programmet ved Norges Musikkhøyskole og Barratt Due musikkinstitutt, hvor de også får ukentlige timer i kammermusikk av Kari Ravnan, cellist i Oslo- Filharmonien. Sin unge alder til tross, har kvartetten allerede mange års erfaring innen kammermusikk, og har vunnet flere priser både i Norge og i utlandet.

Sonoro Strykekvartett er en del av Oslo Quartet Series 2019-2021, og har vært den første unge kvartetten til bli engasjert tre år på rad. Som del av serien får de konserterfaring og mesterklasser med verdensrenommerte strykekvartetter. Blant annet har de spilt for medlemmer av Juilliard String Quartet, Danish String Quartet, Quator Danel, Skampa Quartet og Vision Quartet. Høsten 2020 deltar de i Vertavokvartettens seminar for unge strykekvartetter. Kvartetten har spilt flere ganger på kammermusikkfestivaler i Norge, blant annet Fjord Classics (2019) og Lofoten International Chamber Music Festival (2019), hvor de har blitt invitert tilbake i 2021. Under Horten Kammermusikkfest 2020 spiller de sin egen konsert, ‘Up and coming’.

Tidligere i år ble Sonorokvartetten valgt ut til å delta som YAGA ensemblet ved Glogerfestspillene i Kongsberg, hvor de fikk undervisning av og fremførte Sjostakovitsj sin oktett sammen med Oslo Strykekvartett. I Kongsberg teater holdt de også en konsert med Mendelssohn, Britten og Piazzolla på programmet. Andre prosjekter i år inkluderte en konsert på Sentralen i Oslo og et jazzprosjekt på Victoria Scene med Per Husby, en av Norges fremste jazzmusiker.

 

Inngang/Billett; voksen 75/barn fra 2 år, student, honnør 40/Familie250/OsloPass gratis

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål