Sommerskole 2020 – Uke 26 (juni) og Uke 32 (august)

Sommerskole 2020 Uke 26 og uke 32

Barnekunstmuseet arrangerer Sommerskole for gutter og jenter i alderen 8-12 år.

UKE 26 DATO: mandag 22. juni til og med fredag 26. juni 2020

UKE 32 DATO: mandag 3. august til og med 7. august 2020

Tid: all aktivitet og undervisning vil foregå mellom kl. 09.00 -15.00. 
Alder: 8-12 år (Barn som fyller 8 år i kalenderåret kan meldes på)
Sommerskolen passer for både for jenter og gutter. 

STED: Barnekunstmuseet
adresse: Lille Frøens vei 4, 0371 Oslo
ADKOMST: T-bane nr 1, linje Frognerseteren til Frøen stasjon. 
Ca. ti minutter gange fra Majorstuen. el Buss nr. 46

Kursavgift pr deltager: kr. 2500 (bindende påmelding)

Praktisk info timeplan uke 26 (22 – 26.juni 2020)

 

 

 

Praktisk info timeplan uke 32 (3 – 7.august 2020)

 

 

Tidspunkt levering/henting: kl. 08.30-09.00 og mellom kl. 15.00-15.30. (ingen levering av barn før kl. 08.30)

Museet er opptatt av godt kunstnermateriell og at barna får jobbe med produkter av høy kvalitet. Barna får utdelt Barnekunstmuseets bærenett første dag med lerret, skissebok og en god kunstblyant. Kursavgift inkluderer all undervisning, aktiviteter, kunstmateriell og frukt og drikke alle 5 dagene. Barna skal daglig få faglig kunstundervisning ledet av billedkunstner Sara Tanderø og lære å danse Hip Hop ved instruktør Tonje Svendsen, pedagog fra Subsdans og boltre seg med kreative aktiviteter. I tillegg blir det BarneYoga hvor barna utforsker ulike yogastillinger, yogaleker, pusteøvelser og avspenninger ledet av barneyogalærer Marit Thorsrud. 

Alle kunstneriske aktiviteter, workshops og undervisning skjer både ute og inne kombinert med danseundervisning der man vektlegger motorikk, rytme og musikalitet på en leken måte.

Egner seg for både gutter som for jenter.
** Vi avslutter uken med en vernissage og danseoppvisning med foreldre og venner fredagen kl. 15-16.

 

Billedkunstner Sara Tanderø

Billedkunstner Sara Tanderø
Om Billedkunster Sara Tanderø: Billedkunstner Sara Tanderø jobber med kamerabasert kunst, illustrasjon og video og er utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Hun har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Kåret til Månedens fotograf på Galleri Qvale i desember 2015. Hennes Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art. Sara Tanderø er en god formidler og har blant annet holdt foredrag på Symposiet om Norsk portretthistorie i forbindelse med utstillingen Portrait Now på Naturhistorisk Museum i Danmark i 2015.  www.saratandero.com

 

Tonje Svendsen – Subsdans

Tonje Svendsen – Subsdans
Om danseinstruktør Tonje Svendsen: Hun er utdannet fra danselinjen Langhaugen i Bergen og Flow Dance Academy i Oslo og har også trent i bl.a. Paris og Los Angeles. Tonje er medlem av Subsdans Crew og har som utøvende danser bl.a. vært med på Art Bridge, P3 Gull, Measure Your Crew på Dansens Hus og gjort reklamefilm for Jotunn og Vinmonopolet. Hun har undervisningserfaring fra Bergen Dansesenter, B’hiphop, Rock’n’Rolf, Hildemors og KGB og underviser nå fast på Subsdans til stor glede for eleverne hos oss. Tonje er også i battle-game’et og har bl.a. deltatt i hiphop på Juste Debout Nordic. www.subsdans.no

 

Marit Thorsrud

Marit Thorsrud – Oslo Yoga
Marit underviser yoga for barn, ungdom og voksne. Hun har ansvar for barneyogalærerutdanningen ved Oslo Yoga, og har vært tilknyttet Oslo Yoga i mange år. Hun underviser ungdomsyoga hos YogaHaven. Marit har en tverrfaglig tilnærming, og er særlig opptatt av hvordan yoga kan støtte barn og unges fysiske og psykiske utvikling. Hun startet selv med yoga allerede som barn, og har praktisert mange ulike yoga-retninger i 25 år. 

Om barneYoga: I barneyoga utforsker vi ulike yogastillinger, yogaleker, pusteøvelser og avspenninger. Vi gjør både enkeltøvelser og sekvenser av ulike yogastillinger satt sammen, som for eksempel i solhilsen. Timene er varierte, og målet er opplevelse av mestring. Vi utforsker også hvordan ulike øvelser påvirker oss, og kjenner etter hvordan noen yogaøvelser gir ro, mens andre gir masse energi. Barna kan også få være med på å lage yogafortellinger ved hjelp av yogakort. Gjennom yoga kan barn få bedre kroppsbevissthet, som også er med på å styrke deres selvfølelse.

Om Barnekunstmuseet: 
Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo ble grunnlagt i 1986 og er en arena hvor barn og unges stemme er helt grunnleggende. Museets samling fra mer enn 180 består nettopp av kunstneriske ytringer utført av barn og unge opptil 18 år. Barnekunstmuseet samler, bevarer, formidler og forsker på kulturelle ytringer av barn og unge. Det langsiktige mål er å spre respekt og forståelse for verdien av barn og unges egen historie, kunst og kultur og at den bevares for ettertiden og samtidig å rette fokus på barn og unges rettigheter iht til FNs barnekonvensjon. www.barnekunst.no

 

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål