2020 Invitasjon: Respekt og vennskap gjennom tegning – et flerkulturelt prosjekt

Hovedinnlegg: Respect and Kindness Through Drawing – A Cross-Cultural Children’s Charity Project (CCCC)

DMLM“Draw me, Love me” – bli med å feire flerkulturell toleranse og mangfold ved å uttrykke deg selv! Du kan tegne noen som fanget nysgjerrigheten din. 

Unge kunstnere i alderen 5 – 18 år inviteres til å sende inn bidrag til kunstprosjektet “Draw me, Love me” (“Tegn meg, elsk meg”). Prosjektet er initiert av Faber Castell, Det Internasjonale Barnekunstmuseet og The Red Pencil Humanitarian Foundation.

Se Galleri 

Last opp ditt bidrag her

Samarbeidet har som mål å stimulere og gjenspeile barns kreativitet, styrke deres mentale og følelsesmessige velbehag, samt deres sosiale ferdigheter gjennom tegning. Et overordnet mål med prosjektet er å fremme “vennlighet og respekt gjennom tegning”, og øke bevisstheten om barns rettigheter til selvutfoldelse og meninger (FNs konvensjon om barnets rettigheter, artikkel 12-13) gjennom å skape portretter. Tegneprosessen vil gi barna styrke til å uttrykke sine meninger visuelt og fortelle en historie som vil påvirke fremtidige generasjoner til å akseptere, respektere og tolerere hverandre.

Utvalgte innsendte kunstverk vil bli vist på Facebook og på Barnekunstmuseets nett-galleri. Det innsendte materialet vil også kunne bli benyttet i fremtidige utstillinger, i trykksaker og i forskningsøyemed. Alle rettigheter vil bli gitt til Faber Castell, Det Internasjonale Barnekunstmuseet og The Red Pencil Humanitarian Foundation.

Det er ingen tidsbegrensning på prosjektet. Flere kampanjer vil bli lansert etterhvert, med “Draw me, Love me” som første kampanje.

På prosjektets hovedside finner du utfyllende informasjon og  innsendelsesopplegg. Det vil bli lagt ut nytt tema som du kan utforske hver 3. måned – så følg med for fremtidige nye temaer!

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål