Februar 2020: Dukketeater 15. og 22. februar

Lørdag 15. februar 2020: Dukketeater forestilling «Vekkerklokka»

Om forestillingen: Tråd-dukken Håkon vil ikke legge seg. Det er kjedelig å måtte sove når far sitter og ser en spennende film på TV. Men både mor og far sier ”Marsj i seng!” hele tiden. Når mor kommer inn med en pakke begynner det  skje spennende ting. ”Vekkerklokka” er en ”Levende Dukker klassiker” forestillingen ble laget i 1985 og har siden blitt vist mange tusen ganger. Den har også vært filmet av NRK Sami Radio og vist på samisk barne-TV. 

Tid; spilles 2 ganger  kl. 13.00 og kl. 14.00

Varighet; ca. 17. minutter

Av og med: Knut Alfsen
Regi: Atanas Ilkov
Scenografi og dukker: Knut Alfsen

Om kunstneren; Knut Alfsen har Riksteaterets treårige elevskole i dukketeater og mastergrad i teatervitenskap fra Universitetet i Oslo. Han har deltatt som dukkespiller, regissør og dukkemaker i en rekke prosjekter siden 1976, blant annet ved Riksteateret, Rikskonsertene, NRK og TV2. Foto kreditering; Mari Thune Husvik

DROP IN basert.

/////

Lørdag 22. februar 2020; «Baobab og Bushbaby!»

– Et trist tre, en gul nattape og en sulten skillpadde.  En fantastisk verden for de aller minste barna og deres voksne omsorgspersoner.  Kan vi sammen klare å få baobabtreet i godt humør igjen? Treet er en tekstilinstallasjon som publikum kan utforske, og dukkene blir født foran øynene våre…

Denne forestillingen for barn mellom 0 og 3 år er produsert som en del av Norsk Kulturråds «Klangfuglprosjekt».

Med: Knut Alfsen og Agnes Schou 
Regi: Line Rosvoll
Scenografi: Vebjørg Hagene Thoe
Dukker: Agnes Schou

DROP IN basert.

Spilles 2 ganger.  kl. 13.00 & kl. 14.00

Billett/Inngang kr. 40/ 40/ 40/ 75.  (barn ,student honnør, voksne)

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål