Reise med barn? Juleverksted på Oslo Lufthavn i desember !

Reise med barn? 

Besøk oss på Oslo Lufthavn i desember
Velkommen innom til gratis juleverksted der vi lager fargerike kunstverk man kan ha med seg på reisen. Du finner oss utvalgte dager på Oslo Lufthavn, rett etter sikkerhetssjekk. Tid: kl. 15-18.30

Praktisk info; 
Oslo lufthavn ønsker å gjøre reisen enklere for både store og små. I tillegg til aktivitetene utvalgte perioder finnes en rekke gode servicetilbud for barn og barnefamilier her på Oslo lufthavn året rundt. Alle lekeområdene er nyoppusset, disse finnes ved gate C1, gate A12 og ved jernbanestasjonen. I tillegg har OSL et midlertidig lekeområde etter passkontrollen, ved gate E14/F14. Reiser du med små barn er det verdt å merke seg at det finnes barnevogner til utlån rett etter sikkerhetskontrollen og egne ammehjørner ved gate A12 (inngang mot gate B), mellom gate D3 og D5, og ved gate F19. Stellerom finner du over hele lufthavnen. Barnekunstmuseet har visningsteder av internasjonal barnekunst i storformat Non-Schengen-område F17-F19 og langs passasjen ut mot Pir Syd vis a vis gate A12 og Pop up galleri mellom gate C5-C7 i Pir Nord.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål