Besøk vår Museumsbutikk

I Barnekunstmuseets butikk selges våre egne publikasjoner og egenproduserte produkter, samt et utvalg postkort og plakater med motiver fra samlingen. Barnekunstmuseet legger stor vekt på at sortimentet skal bestå av produkter du ikke finner overalt ellers og vi har gaveartikler og leker fra hele verden. Hos oss finner du blant annet resirkulerte kunstverk, håndsydde bøker og dukker, tegneutstyr og varierte musikkinstrumenter for barn, samt flere spennende kunstbøker for barn og voksne. Det er gratis adgang til butikken, om du ikke har tid til å se utstillingene.

Butikken har samme åpningstider som museet. Velkommen!

 

 

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål