Lørdag 28.september: Dukketeater «Vekkerklokka»

Lørdag 28.september: Dukketeater forestilling «Vekkerklokka»

Om forestillingen:

Tråddukken Håkon vil ikke legge seg. Det er kjedelig å måtte sove når far sitter og ser en spennende film på TV. Men både mor og far sier ”Marsj i seng!” hele tiden. Når mor kommer inn med en pakke begynner det  skje spennende ting. ”Vekkerklokka” er en ”Levende Dukker klassiker” forestillingen ble laget i 1985 og har siden blitt vist mange tusen ganger. Den har også vært filmet av NRK Sami Radio og vist på samisk barne-TV. 

Tid; spilles 2 ganger  kl. 13.00 og kl. 14.00

Varighet; ca. 17. minutter

 

Av og med: Knut Alfsen
Regi: Atanas Ilkov
Scenografi og dukker: Knut Alfsen

Om kunstneren; Knut Alfsen har Riksteaterets treårige elevskole i dukketeater og mastergrad i teatervitenskap fra Universitetet i Oslo. Han har deltatt som dukkespiller, regissør og dukkemaker i en rekke prosjekter siden 1976, blant annet ved Riksteateret, Rikskonsertene, NRK og TV2. 

Foto kreditering; Mari Thune Husvik

DROP IN basert.

(Billett/inngang kr 75 voksne kr 40 barn/student/honnør)

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål