Sesong 2019/2020: Musiker, formidler søkes

Har du lyst til å lede musikkaktiviteter og formidle til barn, unge og voksne på Barnekunstmuseet? Museet søker engasjerte positive freelancere på tilkalling som setter barn i fokus, har god formidlingsevne og kan veksle i turnus helger og ukedager. Vi ønsker å forsterke og utvide vårt formidlingsteam og søker derfor etter flere freelancere.

Museet tilbyr musikkstund inkl afrikansk trommespill, babysang, fortellerteater, eventyr, kunstverksted o.a. til grupper i alle aldre, samt dropin besøkende. Dette kombineres med formidling av museets aktuelle utstillinger. Vi ønsker at museets besøkende skal få gode musikkopplevelser og søker freelancere med relevant bakgrunn som kan lede musikkaktivitet og holde omvisninger i museet.

Send Motivasjonsbrev/søknad, CV, relevant faglig kompetanse, referanser til; post@barnekunst.no

Vi ønsker at du: 
Har gode formidlings- og kommunikasjonsevner
Er selvstendig, fleksibel, ansvarsbevisst og serviceinnstilt
Har lett for å komme i god kontakt med publikum i alle aldre
Har god evne til å formidle til barn og unge, siden mange av museets gjester er svært unge
Språk: behersker norsk, engelsk muntlig og skriftlig og gjerne et tredje språk
Er utadvendt samarbeidsvillig, strukturert og kreativ
Har lignende erfaring og kompetanse fra tidligere
Kan jobbe både helger og ukedager

Om oss: Det Internasjonale Barnekunstmuseet, etablert i 1986, samler, bevarer og formidler kunst laget av barn og unge opptil 18 år fra mer enn 180 land for kommende generasjoner og ettertid. Barnekunstmuseet markerer seg som et flerkulturelt mangfoldig samlingspunkt – og en sentral pådriver for de yngstes historie, kunst og kultur. 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål