Ånun Lund Rej Stiftelse/Minnefond; Stipendutlysning for barn og unge. Søknadsfrist 1. mai.

Stort kulturstipend for barn og unge. Søknadsfrist 1. mai.

Ånun Lund Rej Stiftelse/Minnefond har som formål å inspirere barn og unge til kreativitet, entusiasme og nysgjerrighet innenfor klassisk musikk (både utøvelse og komponering) samt tegning/maling, kreativ skriving og mellomfolkelig forståelse. Øvre aldersgrense for å søke er 15 år. 

For mer informasjon samt søknadsskjema, se vennligst www.anunminnefond.no. Det er ikke prestasjonene alene som vurderes, men også barnets potensial og skaperglede. Bidragene blir derfor ikke veid og målt på samme måte som på en eksamen eller i mange konkurranser. Nivået er uansett høyt. Søkernebes skrive og fortelle om seg selv, sine interesser og verdier.

Siden 1992 er det blitt en rekke verdige mottakere som i dag utgjør en stor “Ånun-familie”. Personlige bånd opprettholdes på mange måter, ikke minst på prisutdelingskonsertene, hvor gjesteopptredener fra tidligere mottakere inngår.

Mange av mottakerne er i dag i fremste rekke av unge norske musikere og flere har inntatt den internasjonale arena som solister med kjente orkestre. Andre har ledende roller i norsk kulturliv og tatt nyskapende initiativ til gode for barn og unge. De begeistrer med sine opptredener og fremføringer på festivaler og konserter landet rundt. Felles for alle er at støtten fra Minnefondet har vært en spesiell oppmuntring i tidlig alder!

Henvendelser kan rettes til kulturstipend@anunminnefond.no

bilde; foto/Fra prisutdelingen på Barratt-Due musikkinstitutt i september 2018 med prismottakerne Torje Gunvaldsen Råbu og Alma Felicia Serafin Kraggerud. Alma fremførte blant annet en egen komposisjon for to fioliner med pappa Henning Kraggerud.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål