2019; Sommerskole uke 26 (fullbooket)

SOMMERSKOLE UKE 26 PÅ BARNEKUNSTMUSEET (fullbooket)

Barnekunstmuseet arrangerer Sommerskole i uke 26 for gutter og jenter i alderen 7-12 år på Frøen.

DATO: mandag 24. juni til og med fredag 28. juni 2019

Tid: all aktivitet og undervisning vil foregå mellom kl. 09.00 -15.00. 

Alder: 7-12 år (Barn ha fylt 7 år). 

Sommerskolen passer for både for jenter og gutter. 

STED: Barnekunstmuseet

adresse: Lille Frøens vei 4, 0371 Oslo

ADKOMST: T-bane nr 1, linje Frognerseteren til Frøen stasjon. 

Ca. ti minutter gange fra Majorstuen.

Kursavgift pr deltager: kr. 2500 (bindende påmelding)

Praktisk info timeplan uke 26 (mandag 24 til fredag 28.juni)

Tidspunkt levering/henting: kl. 08.30-09.00 og mellom kl. 15.00-15.30.

LINK PÅMELDING; https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=271080

Museet er opptatt av godt kunstnermateriell og at barna får jobbe med produkter av høy kvalitet. Barna får utdelt Barnekunstmuseets bærenett første dag med lerret, skissebok og en god kunstblyant. Kursavgift inkluderer all undervisning, aktiviteter, kunstmateriell og frukt og drikke alle 5 dagene. Barna skal daglig få faglig kunstundervisning ledet av billedkunstner Sara Tanderø og lære å danse Hip Hop ved instruktør Tonje Svendsen, pedagog fra Subsdans og boltre seg med kreative aktiviteter i 5 sommerdager. I tillegg blir det med musikalske teater workshops med bla. improvisasjon og musikk i regi av Plutselig Barneteater ledet av sanger og skuespiller Benedicte Kruse og Martemos Teater ledet av dramapedagog Marte Moshølen. Alle kunstneriske aktiviteter, workshops og undervisning skjer både ute og inne kombinert med danseundervisning der man vektlegger motorikk, rytme og musikalitet på en leken måte.

Egner seg for både gutter som for jenter.

** Vi avslutter uken med en vernissage og danseoppvisning med foreldre og venner fredag 28.juni kl. 15-16.

Billedkunstner Sara Tanderø

Om Billedkunster Sara Tanderø: Billedkunstner Sara Tanderø jobber med kamerabasert kunst, illustrasjon og video og er utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Hun har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Kåret til Månedens fotograf på Galleri Qvale i desember 2015. Hennes Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art. Sara Tanderø er en god formidler og har blant annet holdt foredrag på Symposiet om Norsk portretthistorie i forbindelse med utstillingen Portrait Now på Naturhistorisk Museum i Danmark i 2015.  www.saratandero.com

 

 

Tonje Svendsen – Subsdans

Om danseinstruktør Tonje Svendsen: Hun er utdannet fra danselinjen Langhaugen i Bergen og Flow Dance Academy i Oslo og har også trent i bl.a. Paris og Los Angeles. Tonje er medlem av Subsdans Crew og har som utøvende danser bl.a. vært med på Art Bridge, P3 Gull, Measure Your Crew på Dansens Hus og gjort reklamefilm for Jotunn og Vinmonopolet. Hun har undervisningserfaring fra Bergen Dansesenter, B’hiphop, Rock’n’Rolf, Hildemors og KGB og underviser nå fast på Subsdans til stor glede for eleverne hos oss. Tonje er også i battle-game’et og har bl.a. deltatt i hiphop på Juste Debout Nordic. www.subsdans.no

 

Benedicte Krus – Plutselig Teater

Om Benedikte Kruse. Plutselig Barneteater er improvisert teater for barn! Sanger og skuespiller Benedicte Kruse er utdannet fra Norges Musikkhøyskole. Fast medlem av improvisasjonsensemblet ”Små Grå” og aktivt turnerende med flere produksjoner for Rikskonsertene. Synger i vokalgruppa Pitsj. https://supertryne.wixsite.com/plutselig

 

 

 

Marte Moshølen – Martemos Tetaer

Om Marte Moshølen. Martemos Teater. Kursleder Marte Moshølen er barnehagelærer og dramapedagog Marte Moshølen. Hun har fordypning og videre utdanning i barn, drama og teater fra høyskolen i Oslo, vært med i amatørteater i flere år, er medlem av amatørteaterforbundet, landslaget drama i skolen og har gjennom teaterdagene i Lillehammer deltatt på flere barne og ungdomsteaterinstruktørkurs, fysisk dans, kreativ dans og skrivekurs, samt at hun har deltatt på improvisasjonskurs 1 og 2 i regi av det andre teateret på Torshov.

 

Om Barnekunstmuseet: Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo ble grunnlagt i 1986 og er en arena hvor barn og unges stemme er helt grunnleggende. Museets samling fra mer enn 180 består nettopp av kunstneriske ytringer utført av barn og unge opptil 18 år. Barnekunstmuseet samler, bevarer, formidler og forsker på kulturelle ytringer av barn og unge. Det langsiktige mål er å spre respekt og forståelse for verdien av barn og unges egen historie, kunst og kultur og at den bevares for ettertiden og samtidig å rette fokus på barn og unges rettigheter iht til FNs barnekonvensjon. www.barnekunst.no

 

       

 

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål