Vinterferie på Barnekunstmuseet!

Museet holder åpent i vinterferien tirsdag, onsdag og torsdag mellom kl. 09.30-14.00 & lør/søn 11-16 Velkommen som dropin gruppe el privat familie i vinterferien. Alle ukedager er det åpne tegneverksted og digitale spill for store og små. Grupper (min. 15 pers.) som evt. ønsker guide må kontakte museet i forkant for avtale. pr epost: info@barnekunst.no

16.2. Klovneforestilling “Den er min!” Lørdag 16.februar 2019 kommer klovnene Banana og Boppi Lopp. Spilletid; kl. 12,30 og kl. 14.00

Kunstverksted for hele familien ! Søn 17.02. og søn  24.02. 
Vi lager super kreative fargerike Pop Up–sprett opp kort! Tid: mellom kl. 11-16.

Lørdag 16-søndag 17 feb og lørdag 23-søndag 24. februar
Ansiktsmaling på museet! Fra kl. 12-15.50

BESØK MUSEET: Vi ønsker velkommen tilbake til en ny sesong på Barnekunstmuseet. Det finnes nå 6 nye digitale spillbord i fordelt i museets etg og tilgjengelige Faber-Castell tegnestasjoner med tegnesaker som alle fritt kan benytte alle ukedager og helger. Besøkende kan oppleve 3 etasjer med variert original internasjonal barnekunst, der de yngste barnekunstnerne som stiller ut på museet er 2 år gamle og helt opp til 18 år fra mer enn 180 land. I kjeller etg finnes fortsatt et utdrag fra museets permanente samling med mange norske bidrag og et utvalg av myke leker og bøker barna kan more seg med. Og i resepsjonen finnes vår museumsbutikk med mange gavetips som leker, instrumenter, tegnesaker, kunstbøker, plakater og ikke minst over 300 postkort med motiv fra museets samling.

**Nyhet i vår Museumsbutikk ! Magisk lærerik globus m/innvendig lys og dag -og nattfunksjonDenne globusen er ekstra spennende, i tillegg til å vise deg alle jordens land viser den også stjernebilder når det er mørkt i rommet. Anbefales fra 6 år. Diameter: 20 cm.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål