2019 Nye digitale spillebord og tegnestasjoner på Barnekunstmuseet.

Nye digitale spillebord på Barnekunstmuseet.
Utforsk museet på egenhånd ! Åpent 5 dager ukentlig !
Museet har 3 etasjer med original internasjonal barnekunst! I kjelleren finner dere utdrag fra museets permanente utstilling, med blant annet norske bidrag fra ifm Norges hundreårsmarkering. Det finnes også flere «nye digitale spillbord» i flere etg og tegnestasjoner, der barna fritt kan tegne, klippe og lime hverdager, eller delta på tematiserte kunstverksteder i helgene. I noen rom er det også et utvalg leker og bøker barna kan more seg med. Og i resepsjonen finnes vår museumsbutikk med mange morsomme leker, instrumenter, tegnesaker, og ikke minst over 300 postkort med motiv fra museets samling.

 

 

 

 

 

 

Billett:
Barn under 2 år gratis adgang.
Voksne 75 / Barn 40 / Student 40 / Honnør 40

Åpningstid:
Tirs – tors kl. 09.30-14.00 og lør/søn kl. 11.00-16.00

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål