16.februar 2019; Klovneforestilling; “Den er min!”

Lørdag 16.februar 2019.

Forestilling med klovnene Banana og Boppi Lopp; “Den er min!”

Hva skjer når det kjæreste du eier plutselig havner i noen andres hender? 
Hvilke følelser settes i sving?
 
Klovneforestillingen «Den er min!» handler om misunnelse, sjalusi og egoisme, men også ekte vennskap. Klovnene Boppi Lopp og Banana byr på en heidundranes halvtime full av spenning og moro. Velkommen!

Spilletid; kl. 12,30 og kl. 14.00

(Passer for barn fra ca. 4 år og oppover).
 

Forestillingen er av og med TeaterNÅ! som består av Karen Louise Vuttudal Grindvold og Ingvild Våge.

Om skuespillerene. Ingvild Våge f. 1985 er frilanser innenfor musikk og teater og jobber også som formidler ved Oslo museum og Norsk Folkemuseum. Hun lager egen musikk i tillegg til å undervise i sang og holder klovnekurs ved folkehøgskoler for å nevne noe. Hun er utdannet innen musikalfag, drama og musikk. Høsten 2014 turnerte hun med “Den kulturelle spaserstokken”.

Karen Louise Vuttudal Grindvold f. 1988 jobber som formidler på Interkulturelt museum i Oslo, og som frilanser innenfor teater. Hun har utdannelse innenfor drama og teater, og har også studert og spilt teater i Brasil. Hun har i tillegg erfaring som tv-skuespiller.

 
PRIS | BILLETT; 
GRATIS INNGANG for BARN UNDER 2 ÅR 
VOKSEN | 75 KR 
BARN | STUDENT: 40 KR HONNØR | SENIOR: 40 KR 
FAMILIE |  250 KR (2 VOKSNE + 3-4 BARN) 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål