09.08 og 08.09.: Gratis Portrett workshop m/kunstner Sara Tanderø

Det Internasjonale Barnekunstmuseet i samarbeid med kunstner Sara Tanderø inviterer barn i alderen 7-12 år til gratis 3 timers portrettverksted.

PÅMELDING HER: https://www.deltager.no/portrettworkshop

Dato:  Alternativ 1. Torsdag 9.august 2018 ELER Alternativ 2. Lørdag 8.september 2018

Barna skal få lære å lage sitt eget selvportrett. De får en lærerik og kreativ dag i inspirerende omgivelser. Workshopen er  støttet av Norsk Kulturråd.

STED: Barnekunstmuseets POP UP Galleri på Tjuvholmen****

Tjuvholmen allé 25, 0252 Oslo

(vis á vis Astrup Fearnley Museum og rett ved Tjuvtitten tårn)

Dato:  

Torsdag 9.august 2018 og/eller Lørdag 8.september 2018

Start tidspunkt: kl.12-15  (3 timer)

Alder: 7 -12 år

Alle påmeldinger/plasser er gyldige kun ved registrert/ innbet. gebyr via Deltager.no

BEGRENSET MAKS ANTALL PLASSER.

PÅMELDING HER: https://www.deltager.no/portrettworkshop

 

PRAKTISK INFORMASJON 

Ingen forkunnskaper nødvendig. Barna ha med seg et bilde som viser ansikt, og som er større enn et lite passbilde. Vi har speil til utlån dersom man ikke har mulighet til å ta med et bilde.

INNHOLD 

Målet med workshopen er at barna skal få lære å tegne og male selvportrett. De skal få jobbe med analytisk tegning og portrettlikhet. De lærer å analysere et objekt, se linjer og proporsjoner, plassere ansiktets deler i forhold til hverandre samt enkle teknikker for hvordan de skal tegne øyne, ører, nese og munn.

De får jobbe med godt kunstnermateriell som gode kunstblyanter, akvarellark og lysekte maling. På slutten av workshopen reflekterer vi rundt tematikken identitet – hvem er jeg? Vi lever i en tid med stor fokus på individet der selvportretter er dagligdags gjennom selfies på sosiale medier. Prosessen med å tegne og male seg selv er en helt annen, en mye langsommere prosess, noe som kan skape rom for spennende refleksjoner.

—-

OM SARA TANDERØ­ 

Billedkunstner som jobber med kamerabasert kunst. Utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Jeg har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Kåret til Månedens fotograf på Galleri Qvale i desember 2015. Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art.
 MER OM SARA www.saratandero.com

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål