31. juli & 1.august: Indonesisk workshop & danseshow fra Boyolali (Java)

I samarbeid med den Indonesiske Ambassaden i Oslo, inviterer Barnekunstmuseet til 2 unike danseshow og workshops med tradisjonelle indonesiske dansere fra Boyolali, sentral-Java. Dansernes nydelige, fargerike kostymer og velkoreograferte dans fenger både voksne og barn i alle aldre. Gå ikke glipp av det unike showet – danserne er kun i Oslo 2 dager i forbindelse med sin verdensturné!

Dato:

  • Tirsdag 31. juli kl. 13:00, sted; Barnekunstmuseet i Lille Frøens vei 4, 0371 Oslo (Frøen t-bane)
  • Onsdag 1. august kl. 13.30 (utendørs & kl. 14.00 (innendørs) sted: Pop Up Galleriet på Tjuvholmen, Tjuvholmen alle 25, 0252 Oslo

Bakgrunn: Gruppen består av 18 studenter fra Boyolali-området i Sentral-Java, Indonesia, som har reist rundt i Europa, samt Japan, Kina og Hong Kong for å promotere indonesisk kunst og kultur, da særlig fra Boyolali. Studentene ønsker å vise fram og gjøre publikum kjent med Boyolalis kultur gjennom tradisjonelle danser, som bygger på synkroniserte bevegelser. Disse dansene vil forbause og glede enhver som kommer og opplever opptredenen.

 

Photo credit; Embassy of Indonesia, Oslo, Norway

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål