Omvisning/kunstprat: Besøk Pop-Up Galleriet på Tjuvholmen

April-September 2018: 
Barnekunstmuseet ønsker grupper velkommen til Pop-up galleri på Tjuvholmen !

I perioden april-september 2018 tar vi imot grupper på museets ny-etablerte Pop Up galleri på Tjuvholmen vis á vis Astrup Fearnley Museet, rett ved Tjuvtitten tårn.

Museet presenterer et utdrag fra samlingen i Pop Up galleriet og tilbyr tegnestasjon/verksted med plass til inntil cirka 15-18 barn/unge. Det er også tilrettelagt en mini-lekekrok for de aller minste, inkl. museumshop med utvalgt kunstmateriell. 

Det er gratis adgang til galleriet i åpningstiden. 

**BILLETT FORMIDLINGSTILBUD:
Dersom grupper ønsker å planlegge besøk med gallerivert og kombinere turen med kunstprat og kreativt kunstverksted er billett kr 40 per person inkl materiell. Varighet inntil 1 time. Forhåndsavtale må skje pr epost: popup@barnekunst.no

Pop Up Galleriets åpningstid på Tjuvholmen perioden; April-September 2018: 
Mandag stengt
Tirsdag 12-17
Onsdag 12-17
Torsdag 12-17
Fredag 12-17
Lørdag 12-17
Søndag 12-17
 
Adresse:  Tjuvholmen allé 25, 0252 Oslo
(vis á vis Astrup Fearnley Museum og rett ved Tjuvtitten tårn)
Kontakt info vedr. tilbud/avtale for gruppebesøk: 
Email: popup@barnekunst.no

Praktisk info;  
Offentlig transport
Nærmeste taxi- og bussholdeplass er i enden av Filipstadveien rett ved innkjøringen til parkeringshuset på Tjuvholmen. En rekke busslinjer i Oslo stopper også ved Vika Atrium, sammen med de fleste busslinjer til/fra Asker, Bærum og deler av Buskerud. Nærmeste trikkeholdeplass er Aker Brygge som betjenes av linje 12. Nærmeste T-banestasjon er Nationaltheateret som betjenes av samtlige T-banelinjer. Nærmeste togstasjon er Nationaltheateret som betjenes av både lokaltog, langdistansetog og flytog. Båt til/fra Nesodden og Vollen/Slemmestad går til/fra Aker Brygge.

Om Tjuvholmen (barnevennlig og bilfritt område).
Om Tjuvholmen: I denne lille bydelen ligger Astrup Fearnley museet, 7 av byens beste gallerier og en skulpturpark av internasjonal klasse. I tillegg finner du 16 forskjellige serveringssteder, byens beste spa, badestrand, båthavn m.m. Tjuvholmen består av tre holmer, finner du restauranter og gallerier for enhver smak, moderne kontorer og umiddelbar nærhet til byen og Oslofjorden. Alt på ett sted. Signalbygget Astrup Fearnley Museum er tegnet av en av verdens ledende museumsarkitekter, italienske Renzo Piano. Selvaag Gruppen og Aspelin Ramm som er utbyggere har fornyet bydelen og skapt et nabolag som integrerer boliger, arbeidsplasser, rekerasjonsområder og et spennende kulturtilbud. www.tjuvholmen.no

Om oss: 
Det Internasjonale Barnekunstmuseet er en kilde til inspirasjon for både barn og voksne. Museets langsiktige misjon er å er å spre respekt og forståelse for verdien av barnas kunst og kultur og samtidig fremme barnas rettigheter. Retten til å kunne ha og bevare sin egen kultur, som ellers er et anerkjent prinsipp når man snakker om folkeslag eller andre befolkningsgrupper. I tillegg til den estetiske verdien bidrar museet gjennom barnekunsten å få bedre forståelse for barnas verdinormer og visjoner. 

Velkommen innom vårt Pop Up Galleri til en unik og annerledes kunstsamling!

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål