*Extra Sommerskole uke 33 på Tjuvholmen 13.-17.august 2018 (Visuell kunst & Hip Hop dans)

PÅMELDING via direkte link:

 https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=236256

 

Barnekunstmuseet arrangerer *extra Sommerskole i uke 33 for gutter og jenter i alderen 7-12 år på Tjuvholmen ved havnepromenaden.

DATO: mandag 13.august til og med fredag 17.august 2018 

TID: all aktivitet og undervisning vil foregå mellom kl. 09.00 -15.00. 

Alder: 7-12 år (Barn som ikke er 7 enda, men født i samme kalenderår kan delta). 

Sommerskolen passer for både for jenter og gutter. 

STED: Barnekunstmuseets POP UP Galleri på Tjuvholmen

Tjuvholmen allé 25, 0252 Oslo –

(vis á vis Astrup Fearnley Museum og rett ved Tjuvtitten tårn)

Kursavgift pr deltager: kr. 2450 (bindende påmelding) 

PÅMELDING via direkte link:

 https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=236256

 

Museet er opptatt av godt kunstnermateriell og at barna får jobbe med produkter av høy kvalitet. Barna får utdelt Barnekunstmuseets bærenett første dag med lerret, skissebok og en god kunstblyant. Kursavgift inkluderer all undervisning, aktiviteter, kunstmateriell og frukt og drikke alle 5 dagene.

Praktisk info timeplan uke 33. (13.-17. august)

Tidspunkt levering/henting: kl. 08.30-09.00 og mellom kl. 15.00-15.30.

Barna skal daglig få faglig kunstundervisning ledet av billedkunstner Sara Tanderø og lære å danse Hip Hop ved instruktør Tonje Svendsen, pedagog fra Subsdans og boltre seg med kreative aktiviteter i 5 sommerdager. Det blir kunstneriske aktiviteter og undervisning både ute og inne kombinert med danseundervisning der man vektlegger motorikk, rytme og musikalitet på en leken måte.

Alle danseformer egner seg like mye for gutter som for jenter.

** Vi avslutter uken med en vernissage og danseoppvisning med foreldre og venner fredag 17.august kl. 15-16.

Om Billedkunster Sara Tanderø: Billedkunstner Sara Tanderø jobber med kamerabasert kunst, illustrasjon og video og er utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Hun har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Kåret til Månedens fotograf på Galleri Qvale i desember 2015. Hennes Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art. Sara Tanderø er en god formidler og har blant annet holdt foredrag på Symposiet om Norsk portretthistorie i forbindelse med utstillingen Portrait Now på Naturhistorisk Museum i Danmark i 2015.  www.saratandero.com

Kunstner Sara Tanderø og elev Mari.

Sommerskole 2018

Portrettkurs

 

 

 

 

 

 

 

 

Om danseinstruktør Tonje Svendsen: Hun er utdannet fra danselinjen Langhaugen i Bergen og Flow Dance Academy i Oslo og har også trent i bl.a. Paris og Los Angeles. Tonje er medlem av Subsdans Crew og har som utøvende danser bl.a. vært med på Art Bridge, P3 Gull, Measure Your Crew på Dansens Hus og gjort reklamefilm for Jotunn og Vinmonopolet. Hun har undervisningserfaring fra Bergen Dansesenter, B’hiphop, Rock’n’Rolf, Hildemors og KGB og underviser nå fast på Subsdans til stor glede for eleverne hos oss. Tonje er også i battle-game’et og har bl.a. deltatt i hiphop på Juste Debout Nordic. www.subsdans.no

Hip Hop Instruktør Tonje Svendsen (Subsdans) 

Subsdans.no

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Barnekunstmuseet: Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo ble grunnlagt i 1986 og er en arena hvor barn og unges stemme er helt grunnleggende. Museets samling fra mer enn 180 består nettopp av kunstneriske ytringer utført av barn og unge opptil 18 år. Barnekunstmuseet samler, bevarer, formidler og forsker på kulturelle ytringer av barn og unge. Det langsiktige mål er å spre respekt og forståelse for verdien av barn og unges egen historie, kunst og kultur og at den bevares for ettertiden og samtidig å rette fokus på barn og unges rettigheter iht til FNs barnekonvensjon. www.barnekunst.no

 

 

 

 

 

 

 

Om Tjuvholmen

I vårt øyrike, som består av tre holmer, finner du restauranter og gallerier for enhver smak, moderne kontorer og umiddelbar nærhet til byen og Oslofjorden. Alt på ett sted. En kort stund var Tjuvholmen et av byens rettersted. Siden har det vært både beitemark, badested og teglverk før en tysk geolog satte stedet på verdenskartet med sine geologiske funn. Frem til 2000-tallet forble Tjuvholmen en glemt ytterkant i havnen. Nå står bydelen ferdig med boliger, kontorbygg, hotellet THE THIEF og signalbygget Astrup Fearnley Museum tegnet av en av verdens ledende museumsarkitekter, italienske Renzo Piano. Selvaag Gruppen og Aspelin Ramm som er utbyggere har fornyet bydelen og skapt et nabolag som integrerer boliger, arbeidsplasser, rekerasjonsområder og et spennende kulturtilbud. www.tjuvholmen.no

Offentlig transport

Nærmeste taxi- og bussholdeplass er i enden av Filipstadveien rett ved innkjøringen til parkeringshuset på Tjuvholmen. En rekke busslinjer i Oslo stopper også ved Vika Atrium, sammen med de fleste busslinjer til/fra Asker, Bærum og deler av Buskerud. Nærmeste trikkeholdeplass er Aker Brygge som betjenes av linje 12. Nærmeste T-banestasjon er Nationaltheateret som betjenes av samtlige T-banelinjer. Nærmeste togstasjon er Nationaltheateret som betjenes av både lokaltog, langdistansetog og flytog. Båt til/fra Nesodden og Vollen/Slemmestad går til/fra Aker Brygge.

Parkering (ifm henting/levering av barn uke 33)

Tjuvholmen ligger sentralt, midt i byen. Om du kommer kjørende E 18 vestfra tar du første avkjøring etter Hjortneskaia (Kielfergen). Om du kommer østfra, gjennom Operatunnelen, kan du kjøre av samme sted, eller du kan kjøre Ring 1.

Båtplass

Nærmest fjorden, og byen. Tjuvholmen båthavn har anlagt en rekke båtplasser, både for tilreisende, lokale fartøyer og nyttefarkoster.

For å ligge i gjestehavnen, betales det havneavgift i automater på bryggene. Gjester kan ikke legge til på reserverte plasser. Det er ikke anledning til å fortøye utenfor de båtplassene som er merket og har førtøyningsredskap montert.

Åpent 00 – 24.00 Under den ytterste holmen ligger et av byens største og fineste parkeringsanlegg. Slik kan vi holde bydelen bilfri på gateplan. Q-Park verdikort kan kjøpes hos Floriss og er ideelt for kunder som benytter samme p-hus flere ganger i en gitt periode. Man kan enten velge antall dager, 2 til 7 dager eller en sum; kr. 550, kr. 1100 eller kr. 2200.

Maks høyde: 210 cm  – Innkjøring / Utkjøring: 24/7  – Takster: http://www.q-park.no

 

Tjuvholmen.no

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål