Freelance og vikar søkes 2018 (avsluttet)

**Museet søker flere museumsverter/freelancere/vikar/guide/vakthold/galleri. (tilkallingsbasert) – Alle ‘aktuelle søknader vurderes forløpende. 
—————

Er du selvstendig næringsdrivende, initiativrik, ansvarlig med kunstfaglig kompetanse og interessert i å lede kunstaktivteter for barn og unge? Og/eller har erfaring innen kulturformidling/vertskap, butikk/galleridrift, grafisk design og digital kompetanse?

Museet ser etter en eller flere freelance aktører/vert i Oslo-området som i perioder kan engasjere seg og bistå med oppgaver knyttet til utviklingen av museet og arbeide med events, pop-ups og nye prosjekter. 
 
Send kortfattet søknad + CV, erfaringsbakgrunn, referanser til adm. dir. Angela Goldin; post@barnekunst.no 
 
Om oss: Det Internasjonale Barnekunstmuseet, etablert i 1986, samler, bevarer og formidler kunst laget av barn og unge opptil 18 år fra mer enn 180 land for kommende generasjoner og ettertid. Barnekunstmuseet markerer seg som et flerkulturelt mangfoldig samlingspunkt – og en sentral pådriver for de yngstes historie, kunst og kultur. 
 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål