Gratis Portrett workshops 27.01.,10.02. & 17.03.2018

Det Internasjonale Barnekunstmuseet i samarbeid med kunstner Sara Tanderø inviterer barn i alderen 6-12 år til en 3 timers portrettverksted.

De skal få lære å lage sitt eget selvportrett. De får en lærerik og kreativ dag i inspirerende omgivelser. Workshopen er gratis men krever skriftlig påmelding grunnet plasser –

–  Støttet av Norsk Kulturråd.

Dato:

Lørdag 27.01.18 (FULLT) 

Lørdag 10.02.18 (FULLT) 

Lørdag 17.03.18 (FULLT) 

 

Start tidspunkt: kl. 11.00-14.00 (3 timer)

Alder: 6 -12 år

PÅMELDING: KUN SKRIFTLIG TIL EPOST POST@BARNEKUNST.NO

Vennligst inkl. navn deltager, fødselsår og 1 voksen kontaktperson m/ navn og mobil.

Alle påmeldinger/plasser er gyldige kun ved mottatt bekreftelse fra museet.

BEGRENSET MAKS ANTALL PLASSER.

PRAKTISK INFORMASJON Ingen forkunnskaper nødvendig. Barna ha med seg et bilde som viser ansikt, og som er større enn et lite passbilde. Vi har speil til utlån dersom man ikke har mulighet til å ta med et bilde.

INNHOLD Målet med workshopen er at barna skal få lære å tegne og male selvportrett. De skal få jobbe med analytisk tegning og portrettlikhet. De lærer å analysere et objekt, se linjer og proporsjoner, plassere ansiktets deler i forhold til hverandre samt enkle teknikker for hvordan de skal tegne øyne, ører, nese og munn.

De får jobbe med godt kunstnermateriell som gode kunstblyanter, akvarellark og lysekte maling. På slutten av workshopen reflekterer vi rundt tematikken identitet – hvem er jeg? Vi lever i en tid med stor fokus på individet der selvportretter er dagligdags gjennom selfies på sosiale medier. Prosessen med å tegne og male seg selv er en helt annen, en mye langsommere prosess, noe som kan skape rom for spennende refleksjoner.

—-

OM SARA TANDERØ­ Billedkunstner som jobber med kamerabasert kunst. Utdannet fra Kunsthøyskolen i Oslo, School of Visual Arts New York og ESAG Paris. Jeg har stilt ut bilder nasjonalt og internasjonalt som på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen, Portrait Now og flere ganger i New York. Kåret til Månedens fotograf på Galleri Qvale i desember 2015. Artist Book “Playhideandseek” er representert på biblioteket til the Metropolitan Museum of Art, NYC og bilde er innkjøpt av Turid Meeker Contemporary Art.
 MER OM SARA www.saratandero.com

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål