Juleverksted

Velkommen til juleverksted 

Vi lager julepynt, julekort og julegaver av forskjellige slag med et rikt utvalg av materiale. Juleverksted passer for alle der barna selv også kan lage sine egne enkle – eller maksimalistiske kreative julegaver.

2.12. på Barnekunstmuseet
3.12. på Barnekunstmuseet
9.12. på Barnekunstmuseet
10.12. på Barnekunstmuseet

Tidspunkt kl. 11.00-15.50.

I resepsjonen på museet selges kaffe, kakao og te og vi serverer gratis pepperkaker og gløgg på verksted. Billett til verksted koster kr. 20 per aktivitet

**Extra (gratis juleverksted)
14.12. på Oslo Lufthavn Gardermoen etter sikkerhetssjekk
15.12. på Oslo Lufthavn Gardermoen etter sikkerhetssjekk

Tidspunkt kl. 14.00-19.00 

 

Besøk også vår Museumsbutikk der vi selger våre egne publikasjoner og egenproduserte produkter, samt et utvalg postkort og plakater med motiver fra samlingen. Barnekunstmuseet legger stor vekt på at sortimentet skal bestå av produkter du ikke finner overalt ellers og vi har gaveartikler og leker fra hele verden. Hos oss finner du blant annet resirkulerte kunstverk, håndsydde bøker og dukker, tegneutstyr og varierte musikkinstrumenter for barn, samt flere spennende kunstbøker for barn og voksne. Det er gratis adgang til butikken, om du ikke har tid til å se utstillingene. Butikken har samme åpningstider frem til 10.desember 2017 som museet.

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål