Ambassadører søkes i 2018

Er du freelance, selvstendig næringsdrivende med ambisjoner som liker å jobbe med og for barn -og unge? 
 
Barnekunstmuseet trapper opp og søker freelance aktører og ambassadører som har et brennende engasjement og kan påta seg oppdrag knyttet til workshop, events, pop-ups og prosjekter, både i og utenfor museet.
 
Interessert ? Send ‘skriftlig’ søknad og gi en kort presentasjon av deg selv, inkl CV, erfaring, evt portfolio, SoMe links o.l. til adm. dir. Angela Goldin; post@barnekunst.no 
 
Om oss: Det Internasjonale Barnekunstmuseet, etablert i 1986, samler, bevarer og formidler kunst laget av barn og unge opptil 18 år fra mer enn 180 land for kommende generasjoner og ettertid. Barnekunstmuseet markerer seg som et flerkulturelt mangfoldig samlingspunkt – og en sentral pådriver for de yngstes historie, kunst og kultur. 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål