Konsert med Daniel Goldin (17) 29.10. & 05.11. kl 14.00

– Fiolinstudent av professor Isaac Schuldman

Daniel Goldin (17)

Daniel Goldin er 17 år gammel og har spilt fiolin siden han var 9 år. Han er elev hos professor Isaac Schuldman ved Unge Talenter på Barratt Due Musikkinstitutt. Daniel har spilt i flere orkestre, og er nå en del av Juniorkesteret på Barratt Due under ledelse av Soon – Mi Chung. Han spiller også jevnlig i en strykekvartett som instrueres av Kari Ravnan. Daniel har vunnet 1. Pris i konkurransen Jugend Musiziert. 

 

 

 

 

 

Program; 

– Sibelius fiolinkonsert i D moll, 1. Sats

– Sibelius Mazurka No. 1

– Tchaikovsky fiolinkonsert i D dur, 3. Sats Allegro Vivacissimo 

**akkompagnert av Vera Kalmykova; piano

****GRATIS ADGANG MELLOM KL. 13.30-14.30********

 

Barnekunstmuseet er en arena som legger tilrette for at barn og unge skal få muligheten til å utvikle og presentere sine talenter innenfor kunst og kultur. Konsertserien med studenter av professor Isaac Schuldman er en del av museets satsning på å løfte, samt synliggjøre de allerede mange aktive unge talenter. Elever av Schuldman har siden museets etablering i 1986 holdt konserter på Barnekunstmuseet i forbindelse med ulike arrangementer.

 

Prof Isaac Schuldman

Om Prof. Isaac Schuldman:
Isaac Schuldman har vært ansatt som professor i fiolin ved Norges musikkhøgskole i 35 år. Han debuterte 13 år gammel med Minsk filharmoniske orkester og har sin utdannelse fra Leningrad Statlige Konservatorie med prof. M.M. Beljakov. Han har vunnet den internasjonale Carl Flesh fiolinkonkurranse i London. Schuldman har oppnådd svært gode kritikker for sine konserter i inn og-utland. Han har også utgitt plater med E. Svetlanov’s Moskva symfoniorkester, St. Petersburg Symfoniorkester, Minsk kammerorkester og pianisten Robert Levin. Blant hans tidligere mange elever finner vi Peter Herresthal, Alexander Rybak, Birgitte Stærnes, David Coucheron, Trond Sæverud, Atle Sponberg, Laurens Weinhold, Christopher Tun Andersen og Anna Margrethe Nilsen.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål