Gruppetilbud Drop-in Besøk Formidling Guide

BESØK
Omvisning faste tider hver ONSDAG OG TORSDAG må forhåndsbestilles. I skoleåret er det mulig å bestille omvisning kl 09.30-11.00, 11.00-12.30 eller 12.30-14.00. ¨

BESTILLING PR TEL. 22691777

BESTILLING PR EPOST: info@barnekunst.no

BESTILLING ONLINE – https://barnekunstmuseet.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx

Du har valgmuligheter ved bestilling online:

1. Om du bestiller BESØK får du guidet omvisning.

2. Bestiller du DROP-IN besøker gruppen museet på egenhånd uten guide, uansett dag. 

Det kun er en guide pr omvisningstidspunkt og at man kan bli satt sammen med andre grupper ved omvisning) 

DROP-IN. Grupper kan besøke museet på egenhånd. Da styrer dere tiden selv og besøker museets utstillinger i eget tempo. Vi anbefaler at dere kontakter museet på forhånd, slik at dere unngår å komme når museet er fullbooket. Ved forhåndsbestilling får dere gruppepris.

PRISER OG BETALING
Når dere bestiller en gruppeomvisning koster inngang/billett 40 kr pr person – voksne og barn betaler det samme. Dere betaler ved oppmøte, enten kort eller kontant. MERK! Om dere ber om faktura er det viktig at dere ifm oppmøte har med en rekvisisjon som dere leverer når dere kommer. Ved gruppebestillinger ber vi dere betaler samlet. Barn under 2 år har gratis inngang.

I tillegg til å besøke utstillingene våre finnes det flere aktiviteter dere fint kan organisere selv.

VERKSTED
Det finnes et verksted med tegneutstyr, sakser, lim og mye annet i kjelleren vår. Her ligger det til rette for at dere skal kunne lage kunst selv. For grupper er det mulig å reservere vårt verksted på forhånd i tilknytning til et besøk. Der kan dere jobbe med deres egne prosjekter, og om dere har egne materialer dere ønsker å jobbe med er dere velkomne til å ta det med. Verkstedet har ca 15-20 arbeidsplasser.

OPPGAVELØYPE
I utstillingen vår ligger det et kart med oppgaver. Vi kaller det for en oppgaveløype. Her blir du oppfordret til å stoppe opp ved utvalgte bilder for spørsmål og refleksjoner rundt hva du ser.  Finner du ikke kartet kan du også få det utlevert i resepsjonen.

KRYSSORD
Løs vårt museumskryssord! Kryssordet vårt åpner for en litt annen måte å oppleve utstillingene på. Utfordringen ligger å i matche verkstitler med kunst som er utstilt i museet, men bildene du ser på kryssord-oppgaven er bare små utsnitt av kunstverkene du leter etter. Her må man virkelig ha et øye for detaljer, og det er morsomt og vanskelig for både store og små. Når du har funnet alle titlene, finner du også et løsningsord, og med det følger det en premie!

PORTRETTOPPGAVE
I portrettutstillingen vår ligger det en liten brosjyre som vi har kalt «Portrettoppgave: Å betrakte bilder aktivt». Der får dere mange spørsmål om hva portretter er og kan være og kanskje får dere noen nye ideer selv. Brosjyren kan du ta med deg rundt mens du ser på bildene.

HAGE OG FRILEK
Vi har et stort uteområde med spiseplass, lekeapparater og skulpturer. Dere er hjertelig velkomne til å besøke hageområdet vårt, selv om dere ikke har tenkt dere inn på museet.

For generell informasjon om besøket, samt priser, se eget innlegg.

SPISEMULIGHETER
Vi har en stor hage med benker under tak hvor dere kan spise medbrakt matpakke. På kalde dager og ved rufsevær åpner vi en liten hytte hvor det også går ann å spise. Vi har en kaffeautomat med kaffe, kakao og te, og vi selger is. Det er ikke plass å spise inne på museet. Matpakker må spises før eller etter omvisning.

NB!  Endring; Trommespill-musikk utgår ukedager som et fast tilbud – og vil kun tilbys utvalgte weekend-datoer. For mer info, se meny «Hva skjer», afrikansk trommespill

ADRESSE 

Lille Frøens vei 4, 0371 Oslo. – Nærmeste t-bane stopp er Frøen, linje 1. Der stopper også buss 46. Det er ca 10 min å gå fra Majorstuen. Når dere ser huset med gullkuppel er dere på rett vei.

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål