Norway Cup 2017 | 29.07 – 5.08

Gratis inngang på Det Internasjonale Barnekunstmuseet hvis du har A-, H- eller D-kort i forbindelse med Norway Cup. Tilbudet gjelder så lenge turneringen pågår, det vil si i perioden 29.juli – 5. august 2017.

Om oss: Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo rommer en unik kunstsamling laget av barn og unge i alderen 2 til 18 år, fra mer enn 180 land. Museet er en pioneerinstitusjon og regnes som ett av de første i sitt slag i hele verden. I museets tre etasjer kan du se verden med barnas øyne og oppleve de estetiske verdier som barnas kunst frembringer. Kanskje finner du et bilde fra stedet eller landet du kommer fra?

 

Åpningstid Sommer uke 31: 
Tirsdag, onsdag, torsdag kl. 11.00-16.00. 
Lørdag, søndag kl. 11.00-16.00. 
Mandag, fredag stengt.

Velkommen!

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål