Barnekunstmuseets egne produkter

I butikken selges museets egne bøker og publikasjoner hvor du kan lese mer om vår historie, grunnleggerne og tidligere utstillinger. Vi selger også postkort og plakater med et utvalg motiver fra samlingen, i tillegg til buttons med museets logo, museumsbag laget av resirkulert materiale og kunstmappe.

«Store åpne øyne»
Skjermbilde 2015-04-29 kl. 13.18.11Store åpne øyne er museets hovedutgivelse. I boka presenteres det tekst og bildebidrag fra barn over hele verden, samt tekster fra viktige støttespillere og direktøren selv. Den gir også et innblikk i museets historie, virksomhet og ideologi. I boken finner du i tillegg en kronologi over tidligere utstillinger.

 

Museumsbag
museets bagMuseumsbagen er laget av resirkulert materiale, og er ikke bare fine å se på, de er miljøvennlige også!

De kommer i tre forskjellige utførelser (blå, grønn og flerfarget) og to forskjellige størrelser.

 

 

Kunstmappe: «Katastrofer sett gjennom barns øyne»
katastrofe forside_300I 1990 sendte Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo ut en invitasjon til å sende inn arbeider med tema katastrofer. Responsen ble enorm; tusenvis av barn og unge fra mer enn 90 land sendte inn bidrag.

I kunstmappen finnes reproduksjoner av 8 av bidragene til prosjektet, samt tekster på flere språk.

 

Postkort og plakater
postkortFant du et bilde i utstillingen som du virkelig likte? Mange av bildene i samlingen har blitt printet opp som plakat og postkort tilgjengelig i museumsbutikken. Her kan du finne postkort som passer til spesielle høytider og bursdager, eller bare plukke ut favorittbildet, ramme det inn og henge det på veggen! Forskjellige størrelser og tema tilgjengelig:

 

plakater samlet

 

plakater 1

plakater 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål