Indisk dans for store og små Søndag 12. februar kl. 14.00

Dans med Indian Rhythms på Barnekunstmuseet !

  • Indisk dans for store og små

Danseskolen Indian Rhythms invterer deg på danseverksted i Barnekunstmuseet søndag 12. februar. Barn og voksne kan prøve seg på klassisk nord-indisk danseform Kathak, samt morsom og energirik Bollywood stil.

En forestilling av Indian Rhythms sin barnegruppe og profesjonelle dansere. Alle deltakerne skal få kle på seg i fargerike indiske sjal og dansetilbehør for å føle seg som ekte Bollywood stjerner. Det blir 10 minutter med dans og to workshops hvor alle kan bevege seg til indiske rytmer. Inngangsbillett til museet inkluderer adgang til forestilling og workshops. Kom og prøv deg på noe nytt!

Søndag 12 Februar kl.14.00-14.40.

Billett/adgang kr. 40,- per person barn/voksne

Passer for barn fra 4 år og oppover. 

Velkommen!

 

IndianRhythms1  IndianRhythms+Workshop+Kathak

IndianRhythms+workshop

indianrhythms-barn2

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål