FEB/MARS 2017: Fortellerteater «De sju folene» & «Den vakre Vasilisa»

Forestillinger i februar; 

De sju folene:
Kirsten Marcella Høeg presenterer De sju folene, fortellerteater bygget på et eventyr fra Asbjørnsen og Moes samlinger. Det handler om Askeladden og de to brødrene hans som reiser ut i verden for å søke lykken. Jobben de får handler om å finne ut hva de de sju folene til kongen spiser og drikker. Hvis de klarer det, vinner de prinsessen og halve kongeriket. Og hvem tror du klarer det?

15.februar
22.februar (vinterferieuke)
 
 
Kirsten M Høeg.

Kirsten M Høeg.

Forestillinger ukedager spilles kl. kl 10.30, 12.00 og 13.30 forhåndsbestilles og kan i forkant kombineres med omvisninger og kunstverksted.

Varighet ca 25 minutter. Passer for 4 år og oppover

 
 
 
Forestillinger i mars: 
Den vakre Vasilisa:
Kirsten Marcella Høeg presenterer Den vakre Vasilisa, et russisk eventyr som ligner litt på Askepott. Vasilisa blir utsatt for store prøvelser av stemoren og stesøstrene. Hun møter også den fæle heksa Knokkelbein. Heldigvis har Vasilisa en god hjelper, den lille dokka som moren ga henne før hun døde…dette eventyret har også en lykkelig slutt: den vakre Vasilisa får den vakre prinsen. 
1.mars
8.mars
11.mars (ekstra)
15.mars
19.mars (ekstra)
22.mars (avlyst!)
29.mars

 

"Den vakre Vasilisa"

“Den vakre Vasilisa”

Forestillinger ukedager spilles kl. kl 10.30, 12.00 og 13.30 forhåndsbestilles og kan i forkant kombineres med omvisninger og kunstverksted.

Varighet ca 25 minutter. Passer for 4 år og oppover.

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål