Velkommen til julehandel!

Desember og jul!

Mangler du kalendergaver? Er det tomt under treet? I vår museumsbutikk kan du finne litt annerledes julegaver, enten fra museets egne produkter eller blant våre mange souvenirer. Vi har et spennende utvalg kunstbøker til både store og små, instrumenter til barn, pedagogiske leker og mye mer.

Her finner du også helt spesielle julekort, med unike motiver laget av barn fra hele verden. Lager du julekalender og er på jakt etter små kalendergaver, er det også mye spennende  – alt fra nøkkelringer, til sprellemenn, tegnesaker, småvarer fra HAY, musikkinstrumenter fra Djeco, original Pinocchio tredukker m.m.

Vi har også julemusikk fra Putumayo Kids World Music, med julesanger som passer for hele familien. Det er kjente og kjære sanger med ny vri, samt nye sanger du kanskje ikke har hørt før.

pepperkaker small

Velkommen til julehandel på Barnekunstmuseet!

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål