Årets TV-aksjon 2016 – Røde Kors

Bli med på å gjøre en forskjell !!
Årets TV-aksjonen søndag den 23.oktober 2016 skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen viet Røde Kors i 2016 skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp. Vi håper du vil være med å bidra.
Det Internasjonale Barnekunstmuseet bidrar i å gjøre en forskjell – i form av en donasjon av et kunstverk. Bilde som doneres fra museets permanente samling “Krig og fred” er et digital print i poster-format innrammet skal auksjoneres bort ifm årets tv-aksjon. Du kan direkte støtte arbeidet og bidra ved å gi bud direkte via følgende QXL link; http://www.qxl.no/pris/tv-aksjonen/kunst/krig-og-fred/v/an817623354/

(“Krig og Fred” er laget av en 13 år gammel jente fra Italia og er hentet fra museets permanente samling. Gå ikke glipp av dette digiale printet. Det er printet på lerrett i poster-plakat format og innrammet i hvit treramme. Bilde stilles ut på Barnekunstmuseet frem til 23.10.)

 

Fakta om TV-aksjonen:

• TV-aksjonen er arrangert hver høst en søndag i oktober siden 1974. I år går TV-aksjonen av stabelen 23. oktober.
• Siden 1974 har det norske folk samlet inn over syv milliarder kroner som har gitt titalls millioner mennesker livsviktig hjelp.
• Flyktningrådet hadde den første aksjonen og samlet inn 125 millioner omregnet i 2013 kroner.
• Fra 1978 ble selve innsamlingen arrangert av hver kommune med ordføreren i spissen. Nå ligger ansvaret hos over 500 kommune- og bydelskomiteer.
• Den aller første gangen NRK stilte seg til rådighet for et veldedig formål var i februar 1946, for aksjonen ”Nasjonalhjelpen for krigens ofre og de falnes etterlatte”.
Røde Kors hjelper mennesker i hele verden, inkludert i nærmiljøene i Norge. Våre frivillige er til stede for mennesker som trenger støtte og hjelp. Røde Kors er verdens største humanitære bevegelse, med unik tilgang og tillit i kriseområder.
screen-shot-2016-10-18-at-21-44-43

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål