Oktober-November 2016 | Fortellerteater – «Geita og Ulven»

Søndag 23.10 kl. kl 12.30, 13.30 og 14.30 og 
Onsdager 02.11, 09.11, 16.11, 23.11, 30.11. – kl 10.30, 12.00 og 13.30

Skuespiller Kirsten Marcella Høeg fremfører «Geita og Ulven» – en forestilling basert på et afghansk eventyr.

De finnes mange versjoner av eventyret om Ulven og de syv geitekillingene, men at det også finnes et afghansk eventyr om geitemor og kyllingene hennes er kanskje ikke så kjent. I denne versjonen, som foregår på høyfjellet i Afghanistan, får vi innblikk i den farefulle hverdagen til en liten geitefamilie.

Anbefales 4 år og oppover.

Ved nok påmeldte spilles forestillingen tre ganger pr dag
Varighet inntil 30 min.

Gruppebestillinger bes ta kontakt med museet, pr mail el. telefon

Merk: Fortellerteater kombineres “ukedager” med en kort omvisning i forkant som starter kl. 09.30, kl. 11.00 og kl. 12.30 Det tas forbehold om nok påmeldte.

 

Kirsten Marcelle Høeg

Kirsten Marcelle Høeg

Fortellerteater ved skuespiller Kirsten Høeg: 

Skuespiller Kirsten Høeg har i en årrekke dramatisert eventyr fra ulike land: Å kjøpe en sang (India), Barna i tretoppen (Tanzania) og Den grusomme kamelen (Somalia). Tidligere norske fortellerteater: Smørbukk, Gutten som ville fri til datter til mor i kroken, Høna tripper i berget, Kvernen som maler på havsens bunn og De sju folene. –

For Høeg er det viktig at eventyrene inneholder dramatikk og saftige scener: «Jeg opplever at dette appellerer til barna og selv om de kan bli litt redde holder de ut for de må jo få vite hvordan det går til slutt. Eventyrene bærer i seg en type universell livsvisdom som handler om å overvinne vanskeligheter, så vel ytre som indre. De handler om å tilegne seg egenskaper for å kjempe imot urettferdighet, fattigdom og ikke minst undertrykkelse. Eventyrene bidrar til å styrke barns selvfølelse ved å vise dem at det er mulig å overvinne hindringer og vanskeligheter. Selv med det dårligste utgangspunktet kan du ved hjelp av å tro på din egen styrke, tillit til at verden vil deg godt, samt åpenhet og nysgjerrighet i stedet for skepsis og fordomsfullhet – til sist- nå dine mål!»

 

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål