Ledige stillinger 2016

Frist: 1.august 2016

Ledige stillinger

1. Medarbeidere til Barnekunstmuseet 

40-50 % medarbeidere, inkl. vikar søkes fra medio september 2016
Er du en strukturert og praktisk anlagt person som trives med resepsjonsarbeid, vakthold, publikumsutvikling, kundebehandling, tekstproduksjon, vertskap, kunstformidling og butikk? Arbeidstid er knyttet til museets sesong-åpningstid ca. 10 mnd pr år, og evt utover ved spesielle anledninger. Jobb helger i turnus må påregnes. Du må være serviceinnstilt, og beherske flytende muntlig, skriftlig norsk og engelsk. Annet; Digital kompetanse, erfaring med sosiale medier, web, nyhetsbrev og blogging, samt kjennskap til publikumsutvikling og formidling til ulike målgrupper er en fordel. Lønn etter avtale.
Alle søknader vurderes fortløpende. Søknad med CV og relevant erfaringsbakgrunn sendes elektronisk til direktør Angela Goldin til POST@BARNEKUNST.NO

 

Frist: 1.august 2016

2. Freelance skribent søkes.
Barnekunstmuseet leter etter en freelance skribent som kan hjelpe oss med tekstproduksjon, og ulike skriveoppdrag som bla. omfatter søknader, research og relevant fagstoff.
Arbeidet passer som ekstrajobb og er fleksibelt. Du har gode språkkunnskaper i norsk, engelsk (dokumenterbar), er samfunnsengasjert, har kunstfaglig bakgrunn, erfaring og god digital kompetanse (SoMe) og jobber strukturert ift. deadlines
Send skriftlig søknad med CV og erfaringsbakgrunn til direktør: Angela Goldin på: POST@BARNEKUNST.NO
 Frist: 1.august 2016
Det Internasjonale Barnekunstmuseet, etablert i 1986, samler, bevarer, stiller ut og formidler kunst laget av barn og unge opptil 18 år fra over 180 land for kommende generasjoner og ettertid. Barnekunstmuseet markerer seg som et flerkulturelt samlingspunkt – og en sentral pådriver for de yngstes kunst, historie og kultur og bidrar i å fremme barns kreative kunstneriske evner og forståelse for barnekunst som en seriøs kunstart og en gren i folkekunsten –

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål