Norway Cup 2016 | 31.07 – 6.08

I år som i fjor får du gratis inngang på Det Internasjonale Barnekunstmuseet hvis du har A-, H- eller D-kort i forbindelse med Norway Cup. Tilbudet gjelder så lenge turneringen pågår, det vil si i perioden 31.juli – 6. august 2016.

Det Internasjonale Barnekunstmuseet i Oslo rommer en unik kunstsamling laget av barn og unge i alderen 2 til 18 år, fra mer enn 180 land. Museet er en pioneerinstitusjon og regnes som ett av de første i sitt slag i hele verden. I museets tre etasjer kan du se verden med barnas øyne og oppleve de estetiske verdier som barnas kunst frembringer. Kanskje finner du et bilde fra stedet eller landet du kommer fra?

Utstillinger
«Barn vet hva som er viktig» er sommerens hovedutstilling. I den fokuserer vi på barn og unges verdier og deres kreative tolkning av hva som er viktig for dem både på godt og vondt. I tillegg viser vi Sigurd Storms (1975) barnetegninger fra perioden 1976-1993, samt utstillingen «Fabeldyrene vender tilbake» – en fabelaktig tegneutstilling med arbeider av Eskild Hagemoen (10). Du har også mulighet til å se våre faste utstillinger, samt vår internasjonale dukkesamling i «det magiske rommet».

Aktiviteter
I museet kan man delta i ulike aktiviteter. Bli med en av museets profesjonelle musikere i trommerommet og prøv deg på å lage rytmer med afrikanske og latin-amerikanske trommer, eller la deg inspirere til å lage din egen kunst i tegneverkstedet. Hvis du klarer å løse museumskryssordet, venter det en liten overraskelse! I museumsbutikken har vi et rikt utvalg av postkort fra samlingen, samt bøker, musikk og suvenirer. Der får du også kjøpt kaffe og iskrem.

Hage med skulpturer
Museet har en stor hage med skulpturer, lekeplass og sitteplasser hvor man kan spise medbrakt lunsj. Hele sommeren står det tegnekritt ute i hagen, slik at du kan etterlate deg et stykke gatekunst før du går.

Velkommen!

 

Bilde: «Fotballkampen», Zhu Xing Zhou, (8) Kina

Siste kommentarer

Ingen kommentarer å vise.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  • Norsk bokmål